Γιώργος Παυλίδης
Θαμώνας
Όλα τα παραπάνω, με τη λογική ότι έχεις βρει (ΔΩΡΕΑΝ) ένα παλιό Mac. Εαν είναι να το αγοράσεις…ούτε να το σκέφτεσαι….με πρόλαβε ο Kpeyos…Όντας αρχάριος στο θέμα,έχω βρει έναν παλιό mac κ σκέφτομαι….
Με τα λεφτά που ζητάει η Apple για τα Mac, θα έπρεπε να δίνουν δώρο ένα πραγματικό γκαράζ με μια αληθινή μπάντα μέσα...?Όλα τα Mac, από τη μαμά τους έρχονται με εγκατεστημένο ΔΩΡΕΑΝ το GarageBand.
Ορίστε μια αληθινή γκαράζ μπάντα, όχι προγκρέσιβ εξωγήινοι τραχανοπλαγιάδεςΜε τα λεφτά που ζητάει η Apple για τα Mac, θα έπρεπε να δίνουν δώρο ένα πραγματικό γκαράζ με μια αληθινή μπάντα μέσα...?
42 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ορίστε μια αληθινή γκαράζ μπάντα, όχι προγκρέσιβ εξωγήινοι τραχανοπλαγιάδες
Τιμαί φιλικαί Κατάρ-Κ δια το πρώτο 10λεπτο μάθημα
Υπογράφω όλα είπε ο φίλος μου ο Τρόλλευς, αλλά θα προσθέσω μερικά ακόμα...@Γιώργος Παυλίδης κ. Παυλίδη, το μηχάνημα που βρήκατε είναι απόλυτα χρήσιμο, σε κάποιον/α που έχει σημαντική εμπειρία με την Apple και τα προϊόντα της....
Επειδή αυτό ακούγεται κάπως...να εξηγήσω. Από τη δικιά μου εμπειρία, η "απαξίωση" γίνεται στα 10-12 χρόνια (και βάλε...ανάλογα τη χρήση και τις ανάγκες). Όλα τα λειτουργικά, κάποια στιγμή τερματίζουν και αυτό λέγεται πρόοδος. Ατυχώς -ή ευτυχώς- αυτή η πρόοδος έρχεται και στα software και αυτά αναγκάζουν την αλλαγή μηχανήματος. Εξηγώ...ένα Mac 25ετίας, μια χαρά τρέχει τα προγράμματα που ήδη έχει μέσα. Όταν όμως ο πελάτης σου στέλνει αρχεία από το InDesing 24 και εσύ έχεις το 12....εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα.@Γιώργος Παυλίδης Η Apple έχει μία λογική απαξίωσης των παλαιότερων μοντέλων της, μη-επιτρέποντας την εγκατάσταση νέων εκδόσεων του λειτουργικού...
εγώ να δεις!!! Ευτυχώς, όπως είπα παραπάνω, αυτό γίνεται κάθε 10-12 χρόνια. Επίσης να προσθέσω (πάντα από τη δικιά μου εμπειρία) ότι ένα Mac το αγοράζεις για να κάνεις κάτι συγκεκριμένο (άρα ξέρεις από πριν τί δίσκο χρειάζεσαι, πόση μνήμη κλπ) οπότε δεν το αναβαθμίζεις ΠΟΤΕ (άντε να βάλεις κανένα δεύτερο SSD). Άμα δε αγοράσεις και τύπο ΙMac, έχεις μια από τις καλύτερες οθόνες που είδες ποτέ.@Γιώργος Παυλίδης αλλά στη σκέψη ότι θα χρειαζόταν να τα ξαναστήσω, λιποψυχω΄.
Τώρα, επειδή πια εργάζομαι 3ήμερο (ναι, μετά από πολλά χρόνια εργασίας, κατέκτησα αυτό το δικαίωμα!!!), οι Παρασκευές μου είναι ελεύθερες οπότε μπορώ να βοηθήσω εγώ το Γιώργο Παυλίδη και δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθούμε γιατί έχω όλα όσα χρειάζονται!!!@Γιώργος Παυλίδης Αν απ'την άλλη έχετε κάποιο συνεργάτη ή φίλο που να έχει όρεξη να συν-ταλαιπωρηθείτε, τότε κάντε το.
μετά από πολλά χρόνια εργασίας, κατέκτησα αυτό το δικαίωμα
...πρέπει να τα πούμε από κοντά, να σου δώσω συμβουλές?Α, να ελπίζω δηλαδή, διότι είμαι ακόμη στο 6ήμερο προς 7ήμερο μεριά...
Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του βίντεο που παρέθεσα, δεν χρειάζεται να δώσετε ούτε 1 ευρώ...Α, να ελπίζω δηλαδή, διότι είμαι ακόμη στο 6ήμερο προς 7ήμερο μεριά...
Τώρα για το ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος να δώσει 70ευρώ για Clean Install και εγκατάσταση του GarageBand, δεν διαφωνώ βέβαια, αλλά σε αφήνω στα έμπειρα χέρια του Καταρράκτη... ?
Το video που παρέθεσες, απαιτεί να κατεβάσεις ένα κάποιο Οpen Core Legacy Patcher που δεν το γνωρίζει η Apple, ούτε η μαμά του...Εαν ο ΟΡ θέλει να πάρει κάποια ρίσκα (δεν αμφισβητώ ότι εσύ το χρησιμοποίησες σωστά)....μαζί σου. Εγώ θα προτιμούσα να δώσω κάποια ευρώ και στη στραβή να έχω κάποιον άλλο να βρίζω?Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του βίντεο που παρέθεσα, δεν χρειάζεται να δώσετε ούτε 1 ευρώ...