Δεν μου ανοιγει το λινκ,αλλα δεν ειναι λογικο να υπαρχει καποιο expression pedal που να λειτουργει με ΟΛΑ τα πεταλία.Καταρχην ποια παραμετρο θα ελεγχει?ReCoC είπε:Αν κατάλαβα καλά ψάχνεις κάτι τέτοιο
http://www.toneinprogress.com/
Είναι expression pedal για οποιοδήποτε πεταλάκι. Δεν έχω ιδέα όμως για το πόσο σωστά λειτουργεί αλλα μπορείς να βρεις reviews όπως πχ απο το Harmony central
Βασικά δε ξέρω τι άλλη τεχνολογία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να το κάνουν συμβατό με τα περισσότερα πεταλάκια. Δηλαδή αυτά που δεν έχουν καμία υποδομή για expression. Εμένα σαν ιδέα μου άρεσε. Και σκέψου οτι όλες οι καινούργιες ιδέες στην version 1 δε λένε και πολλά. Απο κει και πέρα αν και πόσο καλά καταφέρνει να κάνει αυτό που υπόσχεται, δε το γνωρίζω. Απο τα λίγα reviews που έχει στο harmony central πάντως βλέπω οτι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.blue είπε:ok ,ανοιξε το λινκ και ειδα τι γινεται ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Προφανως κανει αυτο που λεει,αλλα με αιγυπτιακη τεχνολογια ;D ;D ;D ;D
ναι όντως κάτι τέτοιο ψάχνω...ReCoC είπε:Αν κατάλαβα καλά ψάχνεις κάτι τέτοιο
http://www.toneinprogress.com/
Είναι expression pedal για οποιοδήποτε πεταλάκι. Δεν έχω ιδέα όμως για το πόσο σωστά λειτουργεί αλλα μπορείς να βρεις reviews όπως πχ απο το Harmony central
ο σκοπος ειναι να ελεγχεται η παραμετρος απο ενα ποτενσιομετρο το οποιο ειναι απομακρυσμενο απο το πεταλι.Ειναι δυνατο να γινουν οι απαραιτητες συνδεσεις στο κυκλωμα του πεταλιου οι οποιες θα βγαζουν σε ενα νεο jack στο κουτι του.Δεν γνωριζω αν αυτο ειναι εφικτο στο fuzz factory (ωραια ιδεα btw) ,αλλα στα παρακατω λινκς βλέπω εφαρμογες σε πολυ πιο πολυπλοκα κυκλωματα.sergei είπε:είπατε για mods που θα μπορούσαν να δώσουν την δυνατότητα για real expression pedal... θα μπορούσατε αυτό να το κάνετε πιο λιανά?
Ο Gilmour δεν κάνει κάτι τέτοιο; Έχει δυο-τρία ίδια πετάλια με διαφορετικές ρυθμίσεις και τα επιλέγει από την P.C. πεταλιέρα του;fenderiarhs είπε:Mια αλλη μπακαλιστικη λυση θα ηταν να παρεις 2 η τρια πεταλια που σε ενδιαφερουν με το καθενα να εχει ρυθμισμενη την παραμετρο που σε ενδιαφερει στο σημειο που σε ενδιαφερει.