sultan of string
Θρύλος του Noiz
nakamichi 50 είναι αυτό?THEOD είπε:πορν φρομ μάι περσοναλ ρακοσυλλεκσιον O0 ;D ;D
ντετικαιτιντ του Laks
nakamichi 50 είναι αυτό?THEOD είπε:πορν φρομ μάι περσοναλ ρακοσυλλεκσιον O0 ;D ;D
ντετικαιτιντ του Laks
χμ... το κρέας προσπαθώ να το περιορίσω (πάντα ήμουν του ψαριού και των μαλακίων), αλλά για κάνα τενεκέ χωριάτικη κατσικίσια φέτα, πετάω την σκούφια μου... ;D ;D ;DΒοσκός είπε:αν θες και καμια καλη ακρη για καλο κρεας ο Βοσκος είναι ο άνθρωπος σου! O0
μια χαρά "συνάδει" γι αυτόν τον σκοπό και εννοείται ότι δεν προτείνω ποτέ συνδυασμό "ειδικής αποστολής" που δεν έχω ακούσει...npap είπε:τώρα για το "διαφορετικό" και τα συμπαρομαρτούντα της "ιεροτελεστίας" των 25-30 LP "μεζέ" για το ουισκάκι, το Essential II της Pro-Ject θα τον καλύψει πιστεύω εισαγωγικά απόλυτα (κι αν του ανοίξει η όρεξη για περαιτέρω βλέπει)... γύρω στα 250€...
Λάκη μ', νομίζω ότι εδώ και αρκετές σελίδες το έχουμε ξεκαθαρίσει... ακόμα και με το κάτωθι τρανζιστοράκι μπορούμε να απολαύσουμε άνετα την μουσική (ειδικά αν λιαζόμαστε αγκαλιά με την κάτοχό του στα βραχάκια στις Καβουρότρυπες, ατενίζοντας τα πέλαγα)...LK είπε:Ωραιες οι hi end-ιες του Νικου,αλλα οκ και με πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απολαμβανεις ανετα.
audiokostas είπε:Εδώ όμως δεν υπάρχει ευκολάκι (άστε το Internet και σηκωθείτε να αποκτήσετε τις δικές σας εμπειρίες) και είναι θέμα γούστου.
H λύση είναι να πάρεις παραμάσχαλα τα cd που γουστάρεις να ακούς και τα γνωρίζεις καλά και να κάνεις τις γύρες σου ακούγοντας ηχεία (αυστηρά στο budget σου (γιατί είναι σίγουρο ότι ο πωλητής με τεχνάσματα και "ειλικρίνεια" θα σε σπρώξει - εύκολα- παραπάνω).
Μαζί με φίλους (ή συντρόφους) έχει την πλάκα του. Αξίζει τον κόπο.
Καλή διασκέδαση !