Αυτά είναι για τους γέρους...εμείς οι νέοι το έχουμε ξεπεράσει... ;DX-minor είπε:Τώρα περί ξύλων κλπ...
http://www.customshop.gr/fiber.html
Αυτά είναι για τους γέρους...εμείς οι νέοι το έχουμε ξεπεράσει... ;DX-minor είπε:Τώρα περί ξύλων κλπ...
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.yameth είπε:Το'χετε χάσει εδω μέσα λιγάκι έτσι; Είπαμε ότι όταν περνάς οδοστρωτήρες από πάνω, όλα επίπεδα δείχνουν. Βάλε ένα Metalζώον μπροστά από οποιαδήποτε κιθάρα κι αμα καταλάβεις διαφορά από τη μια στην άλλη, εμένα να με πείς προκόπη.
Δεν είσαι μόνος σου...... Και μάλιστα τώρα (αυτόν τον καιρό) στο εργαστήρι οργανοποιού το διαπιστώνω καθημερινά.longshadow είπε:Είμαι ίσως απο τους λίγους (εδώ...) που πιστεύουν οτι τα ξύλα παίζουν ρόλο...(μια άποψη που δεν πρόκειται ν'αλλάξω ποτέ των ποτών...) ;D
ενταξει πρεπει να παραδεχτεις οτι απο το "Παλι ξυλο?" ειναι καλυτερα...... ;Dspy είπε:Έλεος. Πάλι ξύλα; Δεν αντέχω άλλο. ;D :-\
+1Nikoubis είπε:Στη πραγματικοτητα, οταν αρχισα να ψαχνομαι, μου εκανε εντυπωση που καθε φορα που την επιανα δεν εβλεπα/ακουγα το Χριστο φανταρο, διοτι αν πιστεψει κανεις ολα οσα λεγονται για τις vintage κιθαρες, αυτο ακριβως θα επρεπε να συμβαινει.
Αρα προσωπικα δεν ασπαζομαι το "Δεν τα φτιαχνουν οπως παλια". Ισα-ισα που πλεον σε πολλους τομεις τα φτιαχνουν καλυτερα. ;D
mpikoz είπε:
Fender standard stratocaster '89X-minor είπε:Freerock αν επιτρέπεται, τι κιθάρες έχεις?
Συμφωνω απολυτα!zik είπε:'Έχω καταλάβει οτι τα καλά ξύλα δείχνουν την αξία τους στα πολλά βατ
...την οποία αφού ανέφερες τις κιθάρες σου βρήκα κάπως οξύμωρη.freerock1974 είπε:Nα πω την αληθεια δε με νοιαζουν τα μαονια,τα αλντερια και τα άσια..τα ξυλα γενικα..
Μια στρατ και μια γκιμπσον νομιζω ειναι αρκετες για να παιξεις τα παντα...
Ώπα...σιγά...Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά τον Jimmy και έχω συζητήσει μαζί του αυτό το θέμα(για την ακρίβεια το 99% του χρόνου το είχα βουλωμένο και απλά άκουγα... ;D),δεν υπάρχει περίπτωση να είπε τέτοιο πράγμα...Εκτός αν μόλις είχε πάρει κάνα εκατομμύριο δολλάρια για να κάνει διαφήμιση καμιά...partscaster εταιρεία,if you know what I mean...freerock1974 είπε:Καλα ειχε πει ο Page οτι το σωμα μιας ηλεκτρικης δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρολο...
Εξίσου εκνευριστικό είναι όταν οι έχοντας τα βαλάντια προσπαθούν με το στανιό να αποδείξουν ότι το οποιοδήποτε "προιόν" τους είναι το ένα και μοναδικό και καλύτερο και δεν αξίζει τίποτα άλλο.SF είπε:Ξέρετε τι με εκνευρίζει με κάποιους?Οτι απλά επειδή δεν έχουν τα φράγκα να αγοράσουν ένα προ΄ι΄όν (οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό),σκαρφίζονται χίλιες δυο μ@$%*$ς για να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο προ΄ι΄όν...