Spiros Poullos
Παλιά καραβάνα
ναι ρε παιδια...βασικα δε νομιζω να υπάρχει site αγγελιων (εκτος ΧΕ κλπ) χωρις feedbackAL PACINO είπε:feedback ΠΡΕΠΕΙ NA ΥΠΑΡΧΕΙ.
σκεφτειτε το.....
ναι ρε παιδια...βασικα δε νομιζω να υπάρχει site αγγελιων (εκτος ΧΕ κλπ) χωρις feedbackAL PACINO είπε:feedback ΠΡΕΠΕΙ NA ΥΠΑΡΧΕΙ.
σκεφτειτε το.....
+1yann είπε:Οτιδηποτε νεο,
γινεται δυσκολα δεκτο σ'αυτη τη χωρα...
..Εκτος και αν εχει ηδη "επιτυχει" αλλου! :;D
Ειν' η νοοτροπια τετοια..
Με το καλο,
και θα συνηθησουμε!![]()
Τώρα είπες την σωστή κουβέντα!Το θέμα είναι ότι έχει γίνει κακή και αυθαίρετη χρήση του συστήματος μέχρι τώρα, φυσικά με εξαιρέσεις.gdevelek είπε:+1 για feedback
υποχρεωτικά με τεκμηρίωση
fake Αξιολόγηση στις Αγγελίες
Σχόλιο από τον: *******
Δείτε τον διαπραγματευτή
Γεια χαρά, πρόσφατα έβαλα κάποιες αγγελίες στο αντίστοιχο section του forum επικοινώνησαν κάποια από τα μέλη και λόγο του μεγάλου όγκου εισερχομένων μηνυμάτων έστελνα το τηλ μου να επικοινωνήσει όποιος θέλει να κλείσουμε συνάντηση και έσβηνα τα μηνύματα. μέχρι που σήμερα με πήρε ο ***** για μια συγκεκριμένη αγγελία και τον ενημέρωσα ότι έχει πωληθεί. Μάλλον νευρίασε και μου έριξε αρνητικό σχόλιο ότι είμαι αναξιόπιστος ενώ εγώ δεν είχα συμφωνήσει για κάτι και δεν ήμουν διατεθειμένος όπως και ο καθένας που πουλάει να χάσει προσφορές με τα λεφτά ακριβός που ζητάει. Επίσης δεν έγινε αγοραπωλησία και πιστεύω οτι δεν είναι σε θέση να προσθέσει κάποιο σχόλιο. Σας παρακαλώ να αποκατασταθεί η ακεραιότητα του προφίλ μου.
Πως θα λειτουργησει η "τεκμηριωση" στην πραξη?gdevelek είπε:+1 για feedback
υποχρεωτικά με τεκμηρίωση
oooops :-[ :-[ :-[nikos17m είπε:Φιλε Bassbill μπορεις να αλλαζεις κατηγοριες γρηγορα απο τον πατο της σελιδας.Επισης τωρα που το τσεκαρα καπως καλυτερα δεν ειναι και ασχημο απλα θελει λιγο χρονο για να το μαθουμε.
όπως σίγουρα θυμάσαι το κουβεντιάσαμε πριν λίγο καιρό το θέμαyameth είπε:Τώρα είπες την σωστή κουβέντα!
Το θέμα είναι ότι έχει γίνει κακή και αυθαίρετη χρήση του συστήματος μέχρι τώρα, φυσικά με εξαιρέσεις.
Παράδειγμα πμ που λαμβάνω σχετικά με την αξιολόγηση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα και κυρίως τον δικαστή χωρίς στοιχεία: