Που να παίξεις και κοντά στη τηλεόραση...ο θόρυβος ειδικά στον bridge είναι κόλαση,ιδιαίτερα όταν παίζει κανένα ελληνικό σήριαλ ;DDimRach είπε:χμμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι όταν παίζω στο δωμάτιό μου συνήθως κάθομαι δίπλα ακριβώς στο pc το οποίο έχει μπρος/πίσω πολλές ψύκτρες.....ίσως από αυτό να είναι γιατί έχω παρατηρήσει πως μόνο όταν παίζω εκεί έχω αυτο τον θόρυβο....λογικά συντονίζονται οι ψύκτρες με τους μαγνήτες της κιθάρας......σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας!
άλλο πράγμα η ψύκτρα, και άλλο ο ανεμιστήραςDimRach είπε:χμμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι όταν παίζω στο δωμάτιό μου συνήθως κάθομαι δίπλα ακριβώς στο pc το οποίο έχει μπρος/πίσω πολλές ψύκτρες.....ίσως από αυτό να είναι γιατί έχω παρατηρήσει πως μόνο όταν παίζω εκεί έχω αυτο τον θόρυβο....λογικά συντονίζονται οι ψύκτρες με τους μαγνήτες της κιθάρας......σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας!
ο ανεμιστήρας τελος παντων ;Dgdevelek είπε:άλλο πράγμα η ψύκτρα, και άλλο ο ανεμιστήρας![]()
ναι υπαρχουν,οσο πιο σωστα κατασκευασμενος ειναι ο ενισχυτης τοσο λιγοτερο θορυβο εχει συνηθως.Υπάρχουν διαφορές θορύβου μεταξύ λαμπάτων
...δίπλα στο "κατασκευασμένος" θα προσθέσω και το "σχεδιασμένος".Superfunk είπε:ναι υπαρχουν,οσο πιο σωστα κατασκευασμενος ειναι ο ενισχυτης τοσο λιγοτερο θορυβο εχει συνηθως.