Αυτα εννοουσα με το "χοντρα λαστιχακια" σε προηγουμενο post, απλα δεν ηξερα πως να κανω search για φωτο...
Προσωπικα δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, αλλα καποιοι 2-3 φιλοι που εβαλαν σε λαμπες που ειχαν ψιλοπροβληματα με συντονισμους κλπ, μου ειπαν οτι σταματησαν με την χρηση τους.
Το κυριως προβλημα σε μενα, ηταν πως τυχαινε να βαζω την ιδια λυχνια σε ενα μηχανημα και να παιζει τελεια, να την βαζω σε αλλο και να γινεται πυρηνικος ολεθρος και πανω που ημουν αποφασισμενος να παροπλισω 2 απ'αυτες (συγκεκριμενα Sylvania 7025) βρεθηκε καποιος καλος ανθρωπος και μου ειπε τι να κανω...
Το θεμα ειναι οτι τα retainers της φωτο που εβαλα, δεν ειναι σαν αυτα με το ελατηριο που ξερουμε και με τα οποια ερχονται stock οι ενισχυτες.
Εχουν καποια μικρα ελασματα εσωτερικα, τα οποια εφαπτονται περιμετρικα στο τοιχωμα της λυχνιας, σε ολη την επιφανεια που εξεχει απο το socket και στο επανω μερος ειναι ανοιχτα.
Δεν ειναι τοσο σφιχτα οπως τα λαστιχακια, πολυ πιο λεπτα και ελαφρια απο τα standard retainers, για καλυτερη αποβολη θερμοτητας, οποτε ισως να ειναι λιγο περισσοτερο καταλληλα.