Ναι, πιθανότατα Διορθώνεται!solega είπε:Καλημερα σας!
Επεσε στα χερια μου ενα σετακι humbuckers ψιλοπαλιοι. Τους εβαλα επανω μα σφυριζουν απιστευτα πολυ ακομα και στα χαμηλα gain. Διορθωνεται αυτο ή δεν αξιζει? Ευχαριστω!
και σίγουρα ανSottos είπε:... θέλουν ένα κέρωμα (μπάνιο σε κερί)
... σου αρέσει ο ήχος τους, αξίζει.
Αν θέλεις να κρατήσεις τα καπάκια μετά το κέρωμα μην τα βγάλεις απ τους μαγνήτες! Ο σκοπός είναι να πάει κερί και στο κενό μεταξύ πλαστικής μπομπίνας-μεταλλικού καπ.kafetzis είπε:Οκ,μάλλον και εγώ πάσχω απο το ιδιο πρόβλημα.Ένας τύπος που ρώτησα στο guitarstore,του είπα το πρόβλημά μου και μου είπε πως,μάλλον οι μαγνήτες μου δεν είναι καλά κερωμένοι.Απ'ότι καταλαβαίνω,σε οποιαδήποτε περίπτωση,δεν είναι κακό να τους κερώσω...Εννοώ δεν έχω κάτι να χάσω σωστά?
Το θέμα μου είναι οτι οι δικοί μου μαγνήτες έχουν καπάκι.Εδώ http://www.guitarnuts.com/technical/electrical/index.php
λέει να το αφήσω το καπάκι πάνω,αλλά δεν μου φαίνεται και παρα πολύ λογικο...Εσείς τι λέτε???
Ok,thanks!Sottos είπε:Αν θέλεις να κρατήσεις τα καπάκια μετά το κέρωμα μην τα βγάλεις απ τους μαγνήτες! Ο σκοπός είναι να πάει κερί και στο κενό μεταξύ πλαστικής μπομπίνας-μεταλλικού καπ.
Αν δεν τα θέλεις τα καπάκια, βγάλε τα και μην τα ξανατοποθετήσεις επάνω (γιατί θ' αρχίσει ο θόρυβος πάλι...).