Τα ταστα της ειναι σε κακο χαλι!Δηλαδή, τι σε χαλασε?
Ειναι ηδη πληρως αναβαθμισμενη (μαγνητες,ηλεκτρικα,γεφυρα) και σε χρωμα που δε κυκλοφορει (αγαπημενο) οποτε θελω να τη κρατησω!Αλλα γενικα μιλωντας, 220 ευρω κανει η κιθαρα καινουρια στο Νακα - αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να δοκιμασεις αντικατασταση μπρατσου που μπορει και να μην ταιριαζει?
Του 18 ειναιΦανταστηκα οτι κατι τετοιο θα επαιζε. Εχεις ιδεα ποσο παλιο ειναι το σωμα? Αν δεν ειναι αρχαιο τοτε θα πρεπει να εχει standard Fender spec neck pocket, οποτε μαλλον εισαι οκ ειτε με το squier CV ειτε με οποιοδηποτε after market Fender-spec.
Το κακο ειναι οτι για να αλλαξεις ταστα θες παραπανω λεφτα κ απ'το να αγορασεις fender καινουριο...Εγώ έχω αποφασίσει να αλλάξω τάστα κάποια στιγμή μιας και το μπράτσο έχει αποδειχθεί σταθεροτατο όλα αυτά τα χρόνια κι ας έχει κακοπερασει παρά πολύ με μετακινήσεις, μέρη με πολύ κρύο υγρασία κλπ κλπ. αν και εμένα μου σπάει τα νεύρα που είναι στενό.
Δεν είναι τόσο ακριβό ρε σύ! Πάνω κάτω στα 150€ ζητάνε μαζί με setup. Όχι ότι είναι λίγα..Το κακο ειναι οτι για να αλλαξεις ταστα θες παραπανω λεφτα κ απ'το να αγορασεις fender καινουριο...
Για squier δεν ειναι κ λιγο... ???Δεν είναι τόσο ακριβό ρε σύ! Πάνω κάτω στα 150€ ζητάνε μαζί με setup. Όχι ότι είναι λίγα..