Σωστός ο odis! Tο είχα σκεφτεί και αυτό αλλά νόμισα πως ίσως θα κάνει κανένα θόρυβο σε παραμόρφωση μόλις πατάς το push pull και απο "single coil" γίνεται humbucker (βλακεία; :-X)odis13 είπε:Για να εχεις ολα αυτα που αναφερεις θα κανεις την πιο απλη και κλασσικη συνδεσμολογια...
3 θεσιος κλασσικος οπου θα εχεις
Bridge
Bridge + Neck
Neck
Και το volume ή το tone θα το κανεις push pull για να σπλιταρει τον bridge.
εισαι φιλος μου τελος! ;Dkatsarida vromeri είπε:Λατρεύω τον neck μαγνήτη και γι'αυτο θα κρατήσω τα 250ρια pots.
Αυτόν τον θόρυβο ακριβώς εννοούσα.. με το S-1 τον ακούω και εγω. Θένξ για το κλίπ! Θα το ακούσω απο το σπίτι γιατί είμαι στη δουλειά. Αλήθεια τι μαγνήτες της φοράς?odis13 είπε:Αυτο που μπορει να ακουστει ειναι το "τακ" απο το διακοπτη το οποιο δεν ειναι ανησυχιτικο, ακουγεται πολυ λιγο.
Σε λιγο θα γραψω ενα μινι κλιπακι οπου θα κανω split τους μαγνητες για να ακουσεις για τι θορυβο μιλαμε.
Bluezlick με τον neck της tele αναθεωρείς την κοσμοθεωρία σου γύρω απο τη μουσική ;Dεισαι φιλος μου τελος! ;D
Λοιπον...καταρχας οι διπλοι σε μεγεθος μονου ειναι απο τους αγαπημενους μου τυπους μαγνητων για neck θεση. Ο Hot Rails ειναι απο τους πιο δυνατους και στην αρχη ειχα καποιους ενδοιασμους λογω του output του αλλα τελικα με εξεπληξε ευχαριστα. Στα καθαρα ειναι αρκετα "στρογγυλος" αλλα μπορει να δαγκώσει αρκετα αν τον σπρωξεις με τις δυναμικες στο δεξι...Δε θα σου δωσει τα καθαρα ενος medium output PAF, ουτε αυτα ενος low output sc, θα σου δωσει ομως ενα δικο του ενδιαφερον ηχο πληρως αξιοποιησιμο. Σπλιταρισμενος δινει ενα χρηστικο ηχο μονου μαγνητη. Στα βρωμικα εχει ογκο και ειναι οτι πρεπει για "creamy" distortion sounds.ignantios είπε:Μια λιγο ασχετη ερωτηση απλα επειδη αναφερθηκε απο τον odis.......
ODIS: Μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για τον hot rails στην neck θεση και στα καθαρα αλλα και στα βρωμικα?και συνδιασμενο με τον ssl-1 γιατι σκεφτομαι εναν τετοιο συνδιασμο?
..Η κιθαρα του... ;D ;D ;D ;Dignantios είπε:και κατι τελευταιο ...θα ηθελα τη γνωμη σου τι ακριβως σε χαλασε στον hot rails στην bridge?
Εγω παιδιά απλά να πω οτι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...odis13 είπε:καθως και ο αντιστοιχος Haeussell ο οποιος στα καθαρα και στο split απλα δεν παιζεται (στα δυνατα γκαζια ομως ο HR τον αφηνει πισω, και λογικο βεβαια αφου εχουν αισθητη διαφορα output).
+1longshadow είπε:μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...
+ 2longshadow είπε:Εγω παιδιά απλά να πω οτι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...
Είναι θέμα ηχοχρώματος περισσότερο...
longshadow είπε:Εγω παιδιά απλά να πω οτι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...
Είναι θέμα ηχοχρώματος περισσότερο...
Μου φανηκε λιγο πιο "λεπτος" απο οτι θα τον ηθελα και ξυριζε λιγο σε ορισμενες κιθαρες. Στα βρωμικα δηλαδη δε με ικανοποιησε και τοσο...και οταν ενας bridge μαγνητης με τετοιο τεραστιο output δε με ικανοποιει στα βρωμικα, it's a fair guess οτι ο καθαρος ηχος θα ειναι για τα μπαζα (για τα δικα μου αφτια).παιζει να ειμαι και απο τους μοναδικους που του αρεσει ο hot rails στην bridge θεση.......δεν ξερω εμενα μου αρεσει αρκετα αυτος ο μαγνητης.....αλλα γουστα ειναι αυτα.........και κατι τελευταιο ...θα ηθελα τη γνωμη σου τι ακριβως σε χαλασε στον hot rails στην bridge?
Seymour Duncan Lil 59 bridge
€80
Ζάκυνθος
Seymour Duncan Little 59 BK
€100
Βύρωνας
Seymour Duncan Red Devil Neck Mini Humbucker NEW
€90
Καματερό
Seymour Duncan Black Winter bridge humbucker
€100
Σέρρες