Sax and Trumpet Plugins?

Astroman

Μόνιμος θαμώνας
Hello Earthlings!

Μήπως γνωρίζει κανείς από vst plugins που εξομοιώνουν σαξόφωνο και τρομπέτα?? (...μιλάμε για καλό αποτέλεσμα και όχι ψευτιές)

Τον τελευταίο καιρό φτιάχνω funk και soul κομματάκια και μου χρειάζονται κατι τέτοια plugins!

Το μόνο "καλό" plugin που βρήκα, είναι το TubileSax, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με τρέλλανε κιόλας....

Χρησιμοποιώ FLSTUDIO 5 Producer Ed. (...καλά, έχουν ξεφύγει τα άτομα της Image Line!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!) και κάτι άλλα προγραμματάκια για mix και mastering (π.χ T-Racks 24).

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μόνο με ένα καλό sampler θα ακούσεις αυτό που θες. Καλά sampler είναι το Kontakt και το Gigastudio. Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες ήχων και για τα δύο, που θα σε ικανοποιήσουν.

προσωπικα εγω παλι δεν το βρισκω χαλια αλλα δεν το συγκρινω με ηχογραφιση φυσικου σαξοφωνου..

Βγαίνει στις 21 Φεβρουαρίου το kick ass brass σε vst

(υπάρχει ήδη σαν library CD για sampler, όπως και το memphis horns)

(Στο Kick Ass Brass VST οδηγούσε το link μου ;) )

Νομίζω πως το Kick Ass Brass είναι ό,τι καλύτερο αν θες να φτιάχνεις τις δικές σου φράσεις, καθότι προσφέρει εξαιρετικά δείγματα και είναι ειδικά σχεδιασμένο γι'αυτό το σκοπό.

Αν προτιμάς να δουλεύεις με έτοιμες φράσεις, τότε το Memphis Horns που είπε ο ikon είναι πάλι εξαιρετικό (Google το "Memphis Horns" και θα καταλάβεις για τι μιλάμε, αν δεν τους ξέρεις ήδη). Απ'όσο ξέρω, η συλλογή περιέχει και δείγματα για να φτιάχνεις τις δικές σου φράσεις, αλλά πιο περιορισμένα απ'το Kick Ass Brass. Το μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεσαι κι ένα sampler.

ΥΓ: Μη βασίζεσαι στις ημερομηνίες που ανακοινώνουν για το Kick Ass Brass VST. Κάθε μήνα το αναβάλουν για τον επόμενο εδώ και κάνα χρόνο. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πάρω την έκδοση για Kontakt και να κάνω upgrade όταν αποφασίσουν να το κυκλοφορήσουν... :roll:

Έχεις δίκαιο για τις ημερομηνίες, όντως τις αλλάζουν.

Ωραίο πράγμα η τρομπέτα πάντως, μια μέρα αγόρασα στην τύχη το

"charms of the night sky" του dave douglas και έπαθα πλάκα.

Thank You Earthlings!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Το SaxLab είναι αρκετά καλό (...καλύτερο από το TubileSax)!

Απ' ότι κατάλαβα, το Kick Ass Brass δεν μπορώ ακόμη να το ενσωματώσω στο FLSTUDIO γιατί δεν έχει βγει ακόμα η VST εκδοσή του....ας περιμένουμε λοιπόν!!!

THANX AGAIN!!!

Υπάρχει και το πολύ καλό VSTi  "The Trumpet" της Sample Modeling. Υπάρχουν δείγματα σε βιντεάκια στο YouTube, ακούστε τα! Έχει τύχει να το ακούσω από κοντά σε άτομο που το έχει, και το βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !! Εξίσου καλό πρέπει να είναι και το "Mr.Sax-T", το σαξόφωνο της ίδιας εταιρείας.   ;D

Τα έχει ακούσει κανείς ;  ::)

marathon είπε:
To Brass της Arturia τι λέει? Τα samples του φαίνονται πολύ καλά...
Καλά είναι τα brass χάνει όμως στα σαξόφωνα.

Κιθάρα & σαξόφωνο είναι τα ποιό δύσκολα.

Big Fish Audio First Call Horns

chris hein horns δεν μαρεσε ρε συ μακη ειδικα το σαξ.

To Brass της Arturia το χει παιξει κανεις?Το θυμαμαι που και το ντέμο ακόμη ήθελε να αγοράσεις απο την εταιρία usb stick για το κλείδωμα του.

Εξαίσια ακούγονται τα 2 της Sample Modeling.(Το σαξ εδω που τα λέμε παλι ειναι κουραστικο γιατι δεν αλλάζει σε δυναμικες ο τύπος που το παιζει στο βιντεο.Το αιωνιο προβλημα προσομοίωσης των πνευστών μαζί με τον αερα.)

Υ.Γ.Θεμα σκάψιμο απο 2005 ε?Νταξ επίκαιρο πάντα για τους virtual producers.Αντε κ καλούς προγραμματισμούς.

trigga είπε:
Big Fish Audio First Call Horns

chris hein horns δεν μαρεσε ρε συ μακη ειδικα το σαξ.

To Brass της Arturia το χει παιξει κανεις?Το θυμαμαι που και το ντέμο ακόμη ήθελε να αγοράσεις απο την εταιρία usb stick για το κλείδωμα του.

Εξαίσια ακούγονται τα 2 της Sample Modeling.(Το σαξ εδω που τα λέμε παλι ειναι κουραστικο γιατι δεν αλλάζει σε δυναμικες ο τύπος που το παιζει στο βιντεο.Το αιωνιο προβλημα προσομοίωσης των πνευστών μαζί με τον αερα.)

Υ.Γ.Θεμα σκάψιμο απο 2005 ε?Νταξ επίκαιρο πάντα για τους virtual producers.Αντε κ καλούς προγραμματισμούς.
trigga έχω αγοράσει, δοκιμάσει ότι υπάρχει στην αγορά.

Φυσικά γούστα είναι αυτά,δεν μου άρεσε το Big Fish Audio First Call Horns  ;)

ετοιμες φράσεις με ηχάρα που μπορείς να τις αλλάξεις μεσα απο το πρόγραμμα.

Το βρίσκω καταπληκτικό.

http://www.ueberschall.com/en/home.html

http://www.ueberschall.com/en/products/details/view/liquid_trumpet.html

http://www.ueberschall.com/en/products/details/view/liquid_saxophone.html

http://www.ueberschall.com/en/products/details/view/liquid_horn_section.html

Μακη αν αυτα δεν τα είδες τσέκαρε τα, αν κ σιγουρα θα ειναι απ τα πρώτα που θα ακουσες αφου τα ψαξες όλα.

Για το θεμα γουστου που λες οχι δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θέμα ήχου.Αυτα που σαρεσουν midiζουν όσο παιρνάει η ώρα.Φαντάσου να ασχοληθεί κάποιος που δεν εχει κ πολύ ιδέα αφου ο ηχος είναι κάπως απο τα δείγματα της εταιρίας ακόμα.

Τελικά αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το αντικείμενο μόνο παίζονται προηχογραφημένο υλικό γιατι τα πνευστά κ η προσομοίωση είναι 2 πράγματα που δεν συνδέονται.

Nαι τα εχω πανω απο 1 χρονο  τα Liqiud.

Οταν το ακουσα δεν πιστευα στα αυτια μου.

Ειναι λουπες που μπορεις να αλλαξεις τον τονο.

Ειναι λιγα τα θεματα που εχει ετοιμα,εαν επαιρνε λουπες wav acid  ::)

με το melodyne για την ακρίβεια δουλευει.Το χει ενσωματωμένο σε δικο του interface.Πολυ cool κατάσταση.

Ρε συ αυτα που εχει κ παίζει μπορεις να τα διαχειριστείς κ να τα αλλάξεις ωστε να μην γνωρίζονται.Ετσι εχει πολλαπλάσια των λούπων που δίνει στο πακέτο.Ορεξη να χεις να ασχοληθείς ειναι η φάση της εταιρίας.Πολύ ηχάρα.

Trending...

Νέα θέματα

Back