samy paraga
Noiz Addict
Εκεί που σου έρχεται η έμπνευση ,πίνεις μια τζούρα καφέ και σου έρχεται να στείλεις ένα φαξ -δεξιά της οθόνης- επομένως το χαρτί είναι απαραίτητο δια λόγους υγιεινής ;DLK είπε:Εντόπισα πολλά πράγματα , κύκλωσα δύο, που τα βλέπεις σχεδόν σε όλα τα στούδια ανά τον κόσμο….κάτι σαν industry standard ένα πράμα. ;D ;D ;D
Άντε καλές ηχογραφήσεις.![]()
Άμα είναι καλά τα μεταλλόπουλα ,είναι ευπρόσδεκτα ;Dmessalion είπε:Το ψηνω να ερθω να ηχογραφισω μια μεταλιά εκει μεσα ετσι για να λεω οτι "ειμαι ο πρωτος σου![]()
) ;D ;D
Η squier τι "λεει" ? πως σου ακουγεται ?
Νάσαι καλά ,προς ώρας δεν λείπει τπτ ,αλλά επ ευκαιρία ,όποιος θέλει το λευκό μαγνητοφύλακα ;D τον δίνω δωρεάν .messalion είπε:σ'ωραιος ;D
Ειμαι ευτηχης κατοχος 2 squier και μιας deluxe american strat αξιας (τοτε που την ειχα παρει) 2000 ευρω και με μεγαλη ευκολια θα τις εβαζα και τις 3 στο ιδιο επιπεδο (αν εξαιρεσεις τους μαγνητες στην deluxe)
Μην αγχωνεσαι τα μεταλάκια ειναι μια χαρα παιδια αρκει να μην υπαρχουν μαγνητες στο χωρο γιατι θα εχουμε προβλημα ;D ;D ;D
Καλοριζικο και οτι σου λειπει για να το συμπληρωσεις σφυρα μου π.μ.(κανα μπασακι,κανα ενισχυτακι,κανα πεταλακι,κανα σουβλακι)