Lost... κορμί θα έλεγα εγώ ;Dmustafank είπε:Με θύμισε David Lynch και Lost Highway, η φάση.
8) 8) 8)
Αλήθεια όμως... Τι είναι αυτά τα απαγορευμένα που αναφέρει ο george956; Δεν πιστεύω να πήγε σε καμία μάζωξη με... ληστοσυμμορίτες;
Lost... κορμί θα έλεγα εγώ ;Dmustafank είπε:Με θύμισε David Lynch και Lost Highway, η φάση.
8) 8) 8)
Ειδησιογραφικό σιτέ που παλαιότερα πετύχαινα τον αναρχοληστοσυμμορίτη Σφακου να σχολιάζει άρθρα τακτικά.Terry RoscoeBeck5 είπε:Lost... κορμί θα έλεγα εγώ ;D
Αλήθεια όμως... Τι είναι αυτά τα απαγορευμένα που αναφέρει ο george956; Δεν πιστεύω να πήγε σε καμία μάζωξη με... ληστοσυμμορίτες;;D
Emfasis είπε:-Έτσι από περιέργεια βάλε δεύτερη φωνή τον samy
Δε φταίω εγώ που έχω την ικανότητα να ταξιδεύω στο χρόνο.. ;DEmfasis, o Samy είναι πανκιό;D, μακριά από μένα τέτοιοι τύποι..... ;D
Δεν θυμάμαι καθόλου τη περίπτωση, αν θες υπέδειξεEmfasis είπε:Δε φταίω εγώ που έχω την ικανότητα να ταξιδεύω στο χρόνο.. ;D
---------------------------------
Ευχάριστη η ατμόσφαιρα του άσματος όπως καί το οπτικό..
Πάω να ανοίξω μιά φιάλη..![]()
Αν καί δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ..δε χρειάζεται αφού δεν υποννοώ κάτι σοβαρό..samy paraga είπε:Δεν θυμάμαι καθόλου τη περίπτωση, αν θες υπέδειξε![]()
Πρέπει να σεβόμαστε τη μοναδικότητα καί ιδιαιτερότητα του καθενός..Το συστύχημα με τα φρικιά-σα το Φώτη- είναι πως δεν διακρίνουν τπτ, πέρα από τη τοστιέρα τους-σόρυ Φώτη-βασίζονται πάντα και μόνο στην ικανότητα που έχουν στο να την ανεβοκατεβαίνουν.Μιλάω γενικά, όχι για μένα και το Φώτη. Προσωπικά καθότι υλοτόμος σε όλους τους τομείς και χωρίς να θέλω να πω πως κάνω κάτι αξιόλογο, ξεκινάω πάντα από το πως μπορώ να απαλύνω την εμφάνιση των τραγικών μου αδυναμιών στην κιθαριστική ικανότητα, τη γνώση περί του DAW, τη γνώση σε θέματα καθορισμού του τέμπου ;D, την απαράδεκτη και ανεπαίδευτη φωνή μου κλπ κλπ κλπ.
Αν είχα περισσότερη υπομονή, επιμονή και χρόνο θα είχα καταφέρει περισσότερα, απ την άλλη όμως, αυτό το ψείρισμα, ίσως και να μου έκοβε κάποια πράγματα από το αυθόρμητο που αισθάνομαι πως βγαίνει και τις περισσότερες φορές μου προξενεί αδιαφορία σε αυτά που παρουσιάζουν, άνθρωποι επαέ μέσα με καντάρια γνώση και εμπειρία παραπάνω από μένα. Αν καμιά μέρα νοιώσω ανοία, μπορεί και να ξεκινήσω κανά θέμα περί των λεγομένων μου, έστω κι αν οι θεωρητικές συζητήσεις δεν οδηγούν και πουθενά ιδιαίτερα.
και εγώ... και αρχικώς εσκιάχτην...Emfasis είπε:Στη σκηνή με τα χιόνια είχα την εντύπωση οτι είχες όπλο αλλά τελικά ήταν κιθάρα..
Με τη μπουθάρα άντε να με ακούσουν 100-200, με το άλλο θα γίνω διάσημος ;D ;D ;Dnpap είπε:και εγώ... και αρχικώς εσκιάχτην...
βέβαια εδώ που τα λαίμαι, σε δεύτερο χρόνο σκέψης δεν είμαι καθόλου σίγουρος με ποιο από τα δύο στο χέρι είναι πιο επικίνδυνος για το σύστημα...;D ;D ;D
samy paraga είπε:....πάω για σκοποβολή και επιστρέφω