S Project (και τελευταίο ελπίζω).

Ξέρω εγώ τι θέλεις.....

Μια που έχεις και τον ενισχυτή...

http://www.youtube.com/watch?v=a4gNRAaSzKo&feature=related

http://www.tseliosmusic.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5_151&products_id=737

Αυτή είναι ένα Click κάτω από την δική μου που είναι semihollow (πιστοποιητικό γνησιότητας, original σκληρή θήκη με το κλειδί της). Αγρατζούνιστη-ολοκαίνουρια Baby Blue χρώμα.

glasattelenv6.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
....Α!   και αυτο το "τελευταιο ελπιζω" δεν το τρωμε...  ;)  ;D  ;D  ;D
ΑΑΑΑχχχχ μέσα είσαι....

Μια που έδωσα μια Strat είπα να την αναπληρώσω....

Μανίκι Warmoth βρήκαμε (έχουμε καναδυό ακόμη) σκάφος μαόνι (ναι μου άρεσε) μαγνήτες έχουμε.....

H αγορά έγινε (2 Gibson) φωτο σύντομα......

Αλλά ένεκα που χρειάζομαι για φίλο μιά Stratούλα είπα να "χτίσω" μιά άσπρη.

(ελπίζω να μην το μετανοιώσω που δεν πήρα Tonerider Surfari) αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτούς¨:

The Bill Lawrence USA S1-S2-S3 Single Coil Strat replacement, Stevie Ray Vaughan Pickups retail for $65.00 each, so you save. This listing is for all three pickups

S1 Strat Neck Position 5.4 K Alnico V Pole. The Original Bill Lawrence Black Label, Vintage, Single coil pole pieces. This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan.

S2 Strat Middle Position RWRP 5.4 K Alnico V Pole. This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan.

S3 Strat Middle Position 5.4 K Alnico V Pole . This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan.

Το hardware όλο χρυσό και το μανίκι Japan 80s (υπάρχει μετα χρυσά Vintage κλειδιά).

whitev.jpg

Partcaster.

Olympic White body Japan

Neck Strat Japan

Wilkinson Tremolo

Bill Lawrence pickups

Gold Hardware

Νοστιμούλα  ;)

Δεν νομίζεις ότι της αξίζει μια καλύτερη φωτό; Τρελαίνομαι για άσπρες strat  8)

Τώρα η thinline φαίνεται δε φαίνεται  ;D

γουσταρω πολυ ασπρες κιθαρες!  ;D

πολυ εμορφη κ με χρυσα εδεσε!

κ η τελε ομως ειναι απιστευτη!

Κι εμένα μου αρέσουν οι άσπρες (κιθάρες και πάστες)......

lpbody.jpg

dsc00009t.jpg

dsc00011ygg.jpg

Έβγαλα καναδυό καλύτερες

Κοίτα τώρα πλάκα...στη LP πάνε τα χρυσά, στη Strato όχι...γούστα μου βέβαια...

marathon είπε:
Κοίτα τώρα πλάκα...στη LP πάνε τα χρυσά, στη Strato όχι...γούστα μου βέβαια...
Τις άσπρες στρατ τις γουστάρω με μαύρα (αλήτικες)

Όμως αυτή είναι για τον ξάδερφο που την επέλεξε έτσι....

Πολύ όμορφες όλες! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!  8)

Καλόπαιχτες, εμένα η στρατ με τα χρουσά μ'αρέσει  ;)

Studio αυτές τις Fender-οκούκλες, γιατί δε μου τις έδειξες τις προάλλες; Μου τις έκρυψες άτιμο αγόρι ;D ;D

elavd είπε:
Studio αυτές τις Fender-οκούκλες, γιατί δε μου τις έδειξες τις προάλλες; Μου τις έκρυψες άτιμο αγόρι ;D ;D
Τι να πρωτοβγάλω βρε Ηλία???

Άσε που ψάρωσα με τον ενισχυτή σου.....

Και ψάχνω κι εγώ για έναν τέτοιον (αν τον δώσεις να με προτιμήσεις.....)

elavd είπε:
Παίζουν μερικά project με μιά TELE Hot rod 52, μια Strat με Bill Lawrence, μια Βlueburst με Invaders και μια λευκή ακόμη με scalloped neck.....

Όπως σας είπα ετοιμάζω μιά καινούρια strat(ούλα) και θέλω από όλους σας προτάσεις για το εγχείρημα....

Έχω ήδη αγοράσει σώμα ASH

0439_12.JPG

Pickguard blue perloid (HSH & SSS & BLANC)

Neck G&L ASAT Z3 ή strat 62

Callaham Vintage S-Model Bridge Assembly for Stratocaster Style

Tuners G&L or Vintage

Μαγνήτες τι βάζουμε ρε παιδιά????

Περιμένω δυο σετάκια απο Wilde Bill

Κι έχω καβάτζα setakia: Rockfield Fat Ass, VH1, SD Custom5, SD Invaders, EMG 89, Vintage Tonerider.

Έχω επίσεις ένα σετ Mini Humb Gibson, ένα σετ MMX45 (Electra) έναν μόνο του G&L ASAT SPECIAL (Μπας και τον βάλω μεσαίο)?

Τι λέτε εσείς???

Στην πρωτη που την εφτιαξες απο μαονι, ειχε πιστευω λογικη η τοποθετηση μαγνητων με γκαζια, αν και δεν καταλαβα αν τελικα καταφερες να σπλιταρει κανενας απο τους διπλους σου.

Στο project αυτο και επειδη βλεπω οτι ξεκινας με ash θα προτεινα να κινηθεις σε πιο low output πραγματα.

Ετυχε μαλιστα προ μηνός να παιξω μια partcaster με ash body με 3 Haussel p90 (strat big mag νομιζω λεγονται) και 1 κοματι maple μπρατσο .Πραγματικα ηταν ο πιο τελειος συνδυασμος που εχω ακουσει σε κιθαρα. Τη ζηλεψα και ειμαι αποφασισμενος να κινηθω εκει στο επομενο οργανο που θα φτιαξω

Και οι τρεις σπλιττάρουν στην μαόνινη....

Και σε αυτή αν μπουν διπλοί επίσεις θα σπλιτάρουν.

Θα κοιτάξω γι αυτούς τους μαγνήτες που λες αν και μάλλον θα πάω στους SD P-RAILS.

efd6_12.JPG

Πολυ καλη επιλογη και αυτοι οι p90. Εχουν μεγαλη ποικιλια στους ηχους που μπορεις να παρεις . Απλα θελουν λιγο ψαξιμο στη συνδεσμολογια. Θυμαμαι παλαιοτερα σε μια les paul που ειχα βαλει μπροστα το συγκεκριμενο μαγνητη ειχα μπερδεματα μεχρι να καταληξω στη σωστη επιλογη

Trending...

Νέα θέματα

Back