bloody_sunday
Θρύλος του Noiz
Το τι έκανα εγώ όταν ήμουν φαντάρος (παρεπιπτόντως μαζί με τον Εαρεντίλ) δεν βρίσκεσαι ούτε σε θέση να γνωρίζεις, ούτε σε ενδιαφέρει πραγματικά. Ο Neeq έγραψε μια ανθρώπινη προσωπική του ιστορία την οποία ο γνωστός σου αιώνιος κοροϊδευτικός σνομπισμός και υπεροψία δεν είναι σε θέση ούτε να αγγίξει, ούτε να κρίνει, ούτε να λογοκρίνει.trolley είπε:Θέλεις και εσύ όταν πας φαντάρος να διαβάζεις σε όλη τη θητεία σου Ουμπέρτο Έκο και να ακούς Floyd; Να μας το πεις να σου φέρουμε στο πρώτο επισκεπτήριο τα απαραίτητα εφόδια.
Έχοντας συνέλθει με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, φίλων, γνωστών και μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης από το δραματικό χτύπημα της μοίρας που μου επεφύλαξε αυτό το κατακεραυνωτικό Ολύμπιο -1, διακρίνω ένα σοβαρό δεδηλωμένο άγχος μήπως οι κοσμοϊστορικές σου απόψεις για το παρόν (ή οποιοδήποτε άλλο) ζήτημα κριθούν και εν τέλει απαξιωθούν. Αν πραγματικά ήθελα να το κάνω, θα τις είχα διαβάσει. Τώρα απλά σημείωσα - χωρίς προφανώς να το καταλάβεις - πως αντί να το παίζω keyboard warrior διασκεδάζοντας το φορουμικό μου κάψιμο, ξόδεψα το χρόνο μου πολύ καλύτερα.Προς το παρόν, πάρε ένα ωραιότατο -1, λόγω προσπάθειας απαξίωσης σειράς εμπεριστατωμένων απόψεων και επίδειξης προσωπικής εμπάθειας, κατά το σύνηθες.