Rock κομμάτι χωρίς φωνή

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος,αλλά η δομή του κομματιού είναι η παρακάτω:

Intro σε Λα (Φα,Σολ),ακολουθούν 2 verses όπου παίζεις Μι,Ντο,Σολ και Σι7 4 φορές και chorus από Μι (σε Ρε,Σι και Ντο την πρώτη φορά και Λα την δεύτερη επί δύο.)Όλο αυτό επαναλαμβάνεται και μετά παίζεις πάνω από το verse την δυσολία και μετά φεύγεις πάλι σε Λα για να τα χώσεις και να επιστρέψεις στο chorus από Μι και να τελειώσεις με το intro.

Δομικά όλα μια χαρά.το παίξιμό σου μου αρέσει αν και πιστεύω πως το verse part είναι πιο δυνατό από το chorus.Γι αυτό νομίζω πως μπορείς κάτι καλύτερο σε αυτό το μέρος.(γνώμη μου πάντα :D )

Όταν λές φωνή εννοείς και στίχο και αν ναι ξένο ή ελληνικό?

Μπράβο και πάλι!

 
Intro σε Λα (Φα' date='Σολ),ακολουθούν 2 verses όπου παίζεις Μι,Ντο,Σολ και Σι7 4 φορές και chorus από Μι (σε Ρε,Σι και Ντο την πρώτη φορά και Λα την δεύτερη επί δύο.)Όλο αυτό επαναλαμβάνεται και μετά παίζεις πάνω από το verse την δυσολία και μετά φεύγεις πάλι σε Λα για να τα χώσεις και να επιστρέψεις στο chorus από Μι και να τελειώσεις με το intro.[/quote']

Τώρα τούτο τι είναι; Που κολλάει αυτό;
 
Αν θέλεις να γράψεις φωνή ή και στίχο μαζί δεν θα πρέπει να ξέρεις πως έχει σκεφτεί ο άλλος το κομμάτι του?Βρίσκεις κάτι κακό σε αυτό?

 
A sorry νόμιζα ότι για κριτική τα έγραψες αυτά και όχι για να διευκολύνεις τους άλλους στο να γράψουν τους στίχους. Γιαυτό μου φάνηκε περίεργο και σε ρώτησα!

 
Δηλαδη το να γράψω εγώ στίχους το αποκλείεις? :lol: :lol:

Γιατί με αποαπαίρνεις βρε boukaw7,και την κριτική μου έγραψα και το σχολιό μου και την συμβουλή μου. :lol: Εσένα σου άρεσε?

 
Δηλαδη το να γράψω εγώ στίχους το αποκλείεις? :lol: :lol: Γιατί με αποαπαίρνεις βρε boukaw7' date='και την κριτική μου έγραψα και το σχολιό μου και την συμβουλή μου. :lol: Εσένα σου άρεσε?[/quote']

Βρε καμία σχέση. Μπερδεύτηκα εγώ σου λέω. Παρεξήγηση. Εμένα πάντως με μια γρήγορη ακοή καλό μου φάνηκε, αλλά δεν είμαι τώρα και στην κατάλληλη ψυχολογία για να το κρίνω! (καταραμένε Ολυμπιακέ :evil: :evil: :evil: )

Α ναι..... και δεν αρπαχτήκαμε :D :D :D
 
Η δομή του κομματιού είναι πράγματι ετσι!

Αν θέλεις να γράψεις φωνή ή και στίχο μαζί δεν θα πρέπει να ξέρεις πως έχει σκεφτεί ο άλλος το κομμάτι του?Βρίσκεις κάτι κακό σε αυτό?
Η φωνή είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε όλα μου τα projects, δεν βρισκω κάποιον να με βοηθήσει. Γενικά στο θέμα της φωνής δεν έχω ιδιαίτερες προτιμίσεις :roll: , οπότε άμα βγεί ενα ωραίο αποτέλεσμα γιατι να έχω πρόβλημα?

 
Εξαιρετικό!!!!!

Ωραίος φίλε να 'σαι καλα. Όποτε μπορέσεις στείλε σκέτη τη φωνή για να τη μιξάρω στο υπόλοιπο κομμάτι, να βάλω κανενα reverb κτλπ.

 
Ρε γαμώτο με τον καινούριο Internet Explorer δε μου ανοίγουν τα αρχεία.. Τι μπορώ να κάνω...?

 
Εξαιρετικό!!!!! Ωραίος φίλε να 'σαι καλα. Όποτε μπορέσεις στείλε σκέτη τη φωνή για να τη μιξάρω στο υπόλοιπο κομμάτι, να βάλω κανενα reverb κτλπ.
Χαίρομαι που σου άρεσε,γιατί δεν μου είχες απαντήσει στο μήνυμα που σου έστειλα...Θα γράψω και τους υπόλοιπους στίχους και μολις το ηχογραφήσω θα σου το στείλω.Μου άρεσε πολύ το κομμάτι σου και αν βρίσκεσαι εντός Αθηνών θα ήταν ευκαιρία να τα λέγαμε μιας και έχω γράψει κι εγώ τραγούδια που ταιριάζουν στο στυλ σου.Αν θέλεις mail,πες μου να στο στείλω με pm. :wink:

 
@Axelakos

Είναι δωρεάν (κατά την άποψή μου, είναι ο καλύτερος browser - σίγουρα πάντως καλύτερος από τον Explorer)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

Έχει εξαιρετικά add-on, (η έκδοση 2.0 έχει και αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο κατά την πληκτρολόγηση) :wink:

 
Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε...για το υπόλοιπο σκέλος συμφωνείς?

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top