Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
Θρήνος σε όλη την Ελλάδα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο τεράστιος Διονύσης Σαββόπουλος.
www.sport24.gr
Άσχημα νέα...
Αφήνει τεράστια παρακαταθήκη
www.sport24.gr
+1Με ειχε κοροιδεψει με τους πρωτους δισκους, οπως και πολυ κοσμο, αν και το ειχε πει καθαρα τι τον ενοιαζε πραγματικα μεσα σε ενα μικρο τραγουδακι το "Συρμα", αλλα μικρος ακομα, δεν την ψυλλιαστηκα.
Ε μετα ακουσα και καποιες αποψεις του, συν τις "κλοπες" τραγουδιων και γενικοτερα οικειοποιηση ιδεων αλλων μικρων και μεγαλων μουσικων, (ενταξει θα μου πεις ποιος δεν κλεβει).
Τελος παντων του ειχα πατησει Χ.
Θεος σγχωρεστον.
Αυτό είναι μύθος. Καμία "κλοπη" - οικειοποίηση δεν έκανε. Κάποιες διασκευές έκανε όπου αναφερόταν καθαρά ο συνθέτης.συν τις "κλοπες" τραγουδιων και γενικοτερα οικειοποιηση ιδεων αλλων μικρων και μεγαλων μουσικων, (ενταξει θα μου πεις ποιος δεν κλεβει).
Τι σε κάνει να μην κατανοείς αναφορικά με την καταξίωσή τους; Εντάξει νομίζω κιόλας αλλά μεγέθη Σαββόπουλος με ΠανούσηςΤο γεγονός ότι ήταν τόσο καταξιωμένος με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο αποξενωμένος είμαι από την κοινωνία, δεν έχω επαφή καθόλου, ζω στον κόσμο μου. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και Πανούσης και άλλοι στο ίδιο σκαρί (καράφλες - μουσάτοι) που με κάνουν να νιώθω έτσι με την καταξίωση τους. Δεν ζηλεύω την καριέρα τους, τους θαυμάζω αλλά δεν καταλαβαίνω