''Rest in peace''

freerock1974

Correspondent
Noiz Addict
Ενα καινουριο κομματι,ηχογραφηθηκε αποσπασματικα εν μεσω αδιαθεσιας γι αυτο και το ''ολον'' εχει επισφαλη αυτοκριτικη... :-\

Μιας ομως και δεν προκειται να το ξαναπιασω και ειμαστε μια παρεα,ειπα να το μοιραστω με οποιον θελησει να ριξει κανα αυτι...

Καλη ακροαση!

REST_IN_PEACE.mp3

Attachments

Δεν το χεις να φτιαξεις κακο κομματι.Αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο ολα ομως σε υψηλο

επιπεδο.

Εχεις αλλαξει τροπο ερμηνειας(προς το καλυτερο κατα τη γνωμη μου) και εχεις

αλλαξει και λιγο τον τροπο που γραφεις-υπαρχουν περισσοτερα χρωματα τωρα πια.

Ο τσαμπουκας παραμενει αλλα ακουγονται πιο soulful.Επισης το παιξιμο ακουγεται πιο δυνατο.Λογικα το ενα επηρεαζει τ αλλο προς το καλυτερο.

Σκεπτομουν αν γινεται να κανεις καλυτερο cd απ το πρωτο που ηταν εξαιρετικο.

Τελικα γινεται.

Ευγε Σταυρε.

gvour είπε:
Και με Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα. :P ;D.
Ναι ρε , πάντα! Έχω το δέντρο "αναμμένο" 8) 8)!

Έχω και κάτι Χριστουγεννιάτικα Δικαστήρια , αύριο, αλλά δεν ……. :-X ;D ;D

LK είπε:
Ναι ρε , πάντα! Έχω το δέντρο "αναμμένο" 8) 8)!

Έχω και κάτι Χριστουγεννιάτικα Δικαστήρια , αύριο, αλλά δεν ……. :-X ;D ;D
Ειναι γνωστο οτι εισαι super cool τυπος 8) :) αλλα τι δεν......δυνασαι?

Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ένα από τα καλύτερά σου κομμάτια (whether you like it or not)!

Εισαγωγή, refrain, γέφυρα, γεμίσματα, αντιθέσεις, τι να πρωτοπιάσει κάποιος!

Καλά για το παίξιμο, άστα καλύτερα, σκίζει!

Όντως τα τελευταία σου είναι πιο soulful και μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό!

Επίσης μου αρέσει πολύ ο μεγαλύτερος "χρωματισμός" στη φωνή σου.

Το δεύτερο cd θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο!

ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!

Αλείτυ! Και δεν έχω σιδερώσει ακόμα! Αύριο δουλεύω! ;D ;D

Ο Σταύρος είναι ο πιο ολοκληρωμένος τραγουδοποιός εδώ μέσα. Παίζει και καταπληκτική κιθάρα, τραγουδάει σαν αμερικάνος, έχει και άποψη για τη παραγωγή. Με λίγα λόγια είναι άλλη κλάση.

Εδώ μπορεί να μην άκουσα το πιο δυνατό ρεφραίν του, αλλά έχει καταπληκτικά σημεία (τα  ακκόρντα του 0.12-0.17*), επίσης και το κυρίως θέμα της εισαγωγής είναι ιδιάιτερο, όπως και η ''ανατολή'' 4.00-4.05. Αν θα έκανα εγώ παραγωγή, δεν θα είχα τόσα πολλά σόλο στο κομμάτι και σίγουρα όχι τα τάπινγκ σημεία.

*τα οποία εμφανίζονται πάλι, όχι όλα όμως. (Να μας τα πεις, γιατί δεν πάω πολύ καλά από αυτί).

Nestoras είπε:
Ο Σταύρος είναι ο πιο ολοκληρωμένος τραγουδοποιός εδώ μέσα.
Αυτός, και ο Σπύρος Χ. Τέλος! :)

Αν θα έκανα εγώ παραγωγή, δεν θα είχα τόσα πολλά σόλο στο κομμάτι .
Εγώ θα τον έβαζα να παίξει περισσότερα σόλο. Με ένα κεντρικό! ;)

γιατί δεν πάω πολύ καλά από αυτί.
Βρε Νέστορα, πλάκα κάνεις έτσι?

Όποτε ακούω κομμάτια του Σταύρου, μου έρχεται να κόψω τα ούτως ή άλλως κουλά χέρια μου >:(.

Θεωρώ εαυτόν τυχερό που έχω ακούσει τα τραγούδια του  ;).

Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες και ιδιαίτερα με τα λεγώμενα του Νέστορα .Πραγματικά απ όσα έχω ακούσει εδώ μέσα σε όγκο δουλειάς με συνέπεια ο Σπύρος και ο μαλλιάς ξάδελφος είναι οι πιο δυνατοί δημιουργοί .

Σόρυ αν παραλείπω κάποιον ,απλά δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος .

Που να έπαιζες και τπτ πιο κοντινό στα γούστα μου ρε μαλλιά  ;D

hyperpanos είπε:
Όποτε ακούω κομμάτια του Σταύρου, μου έρχεται να κόψω τα ούτως ή άλλως κουλά χέρια μου >:(.

Θεωρώ εαυτόν τυχερό που έχω ακούσει τα τραγούδια του  ;).
Να σου πω την αλήθεια τόσα χρόνια που παίζω μουσική ,δεν κατάφερα να φτάσω σε υψηλά στάνταρ σαν οργανοπαίχτης ,ούτε καν σε μέτριο .Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ζηλεύω κάποιον παιχταρά ,αλλά απ την άλλη δεν είναι απαραίτητο να είσαι παιχταράς για να γράψεις σπουδαία πράγματα .Η ικανότητα του να γράψεις κάτι δεν είναι στην βιρτουοζιτέ του οργάνου .Ο μαλλιάς έχει και φωνή ,έχει και καλό αυτί στις παραγωγές ,έχει και ιδέες. Το σίγουρο είναι ότι και η τεχνική στη κιθάρα τον βοηθάει πάρα πολύ - και ειδικά σε ένα είδος μουσικό που το απαιτεί- αλλά αν δεν είχε τα υπόλοιπα ,δεν θα πήγαινε πουθενά .

Οπότε άσε ήσυχα τα χεράκια σου μια χαρά είναι στη θέση τους  ;D

samy paraga είπε:
Να σου πω την αλήθεια τόσα χρόνια που παίζω μουσική ,δεν κατάφερα να φτάσω σε υψηλά στάνταρ σαν οργανοπαίχτης ,ούτε καν σε μέτριο .Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ζηλεύω κάποιον παιχταρά ,αλλά απ την άλλη δεν είναι απαραίτητο να είσαι παιχταράς για να γράψεις σπουδαία πράγματα .Η ικανότητα του να γράψεις κάτι δεν είναι στην βιρτουοζιτέ του οργάνου .Ο μαλλιάς έχει και φωνή ,έχει και καλό αυτί στις παραγωγές ,έχει και ιδέες. Το σίγουρο είναι ότι και η τεχνική στη κιθάρα τον βοηθάει πάρα πολύ - και ειδικά σε ένα είδος μουσικό που το απαιτεί- αλλά αν δεν είχε τα υπόλοιπα ,δεν θα πήγαινε πουθενά .

Οπότε άσε ήσυχα τα χεράκια σου μια χαρά είναι στη θέση τους  ;D
Roger Waters speaking.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια,χαιρομαι που σας αρεσε,γενικα,το κομματι,γιατι εγω οπως ειπα και στον ερωαναλυτη μου τον Φουζιο,ειχα μια επιφυλαξη.

Χαιρομαι ιδιαιτερα αν καποιοι αλυται :D θεωρουν οτι εχω βαλει καποια διαφορετικα χρωματα σε ο,τι γραφω τελευταια.

Εξαδελφε,σου ρχομαι λιαν συντομως. :-*

Φυσικα ευχαριστω τον απαιτητικο Νεστορα για τα τιμητικα του σχολια.

Nestoras είπε:
(Να μας τα πεις, γιατί δεν πάω πολύ καλά από αυτί).
Τα ακκορντα ειναι

Α-Ε-Α (μπασο D)

G-D-G(μπασο C)

D#-G-D-G (μπασο G#)

Για τα σολος,να σαι σιγουρος οτι αν τα κομματια μου πηγαιναν για airplay,θα ειχαν το 1/3 των σολων :D που εχουν.Και αν. ;)

Ο Φουζιος ειπαμε,τ αρεσει το ντριγκι ντριγκι.Ακομα και φαλτσο.. :D :-*

Οσο για τ αυτι σου,το μονο που θελει που και που ειναι πλυσιμο χωρις μπατονετα... :D

Μη μας τρως βραδυατικα..

@Πανο,υπερβαλεις,παιζεις πολυ καλα κιθαρα,καλυτερα απο πολλους που το χουν επαγγελμα. ;)

Σ ευχαριστω αδερφε για την εκτιμηση. ;)

@Σαμ,ξεκινα μπανια στη Βουλιαγμενη,τα νερα εδω ειναι κρυα το Γεναρη,αμα βουτηξεις για το Σταυρό θα δεις τον Κιθ Ριτσαρντς φανταρο.. :D

Σ ευχαριστω αδερφε για τα σχολια..

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙς ΣΤΟ ΣΟΛΙΣΤΙΚΟ ΡΟΚ? :P

Ολο τελεακκορντα και λα ενατη? ;D

freerock1974 είπε:
Εξαδελφε,σου ρχομαι λιαν συντομως. :-*
Ετοίμαζε το αυτοκίνητο για Αθήνα. Έχουμε να δούμε πολύ κόσμο εκεί! Και η βενζίνη, δώρο! Κάτι άλλο? ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Την αγαπη σας...
You 've got it! Both of ya! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
freerock1974 είπε:
Ολο τελεακκορντα και λα ενατη? ;D
Άμα είναι να χρησιμοποιούμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς  ;D

Τι είναι αυτό το ενάτη ρε παιδιά ? Βρισιά?  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back