mike_rhd
Της παρέας
Και μέσα σε αυγό, αλλά θα είναι της Kinder (έκπληξη.... ;D ;D ;D )thanasis b είπε:Αυτη με τον spider man βγαινει και σε λαμπαδα?!!
Απο ήχο δεν έχω ιδέα, αλλά απο λούκ...Κούκλες.αυτες που εβαλε ο bihlas![]()
Πες οτι εχω εγω μια Gibson Les Paul CS. Αυθεντικη με τα χαρτια της και με τα ολα της.Πάντα θα υπάρχει το serial number και τα χαρτιά (εργοστάσιο, ημερομηνίες...)που συνοδεύουν μια original καλή κιθάρα, η δικία μου τουλάχιστον τα έχει...
Μην παίρνεις και όρκο, μισό.... είναι υπο εξέτασηInfernalgr είπε:Στις φωτο της καινουργιας αγγελιας, βλεπω μια Original Jem.
Το θέμα έχει συζητηθεί πεντακόσιες χιλιάδες φορές, από τα σπασμένα software μέχρι τις κιθαρορέπλικες. Αυτό βέβαια το σημειώνω μόνο για να πω πως δεν θα επεκταθώ όπως πολλές φορές στο παρελθόν, κι όχι για να σας πω να μην το συζητάτε με τη σειρά σας... Αυτή η παρέμβαση πάντως γίνεται για να υπογραμμίσω πως και τα δυο ανωτέρω είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ μπακαλίστικες προσπάθειες για ένα επιχείρημα (ούτε καν επιχείρημα δηλαδή). Σόρι για την σκληρή γλώσσα αλλά κάποιος έπρεπε να το πει, αφού δεν το επεσήμανε κανείς μέχρι στιγμής...JollyJokker είπε:Τί σχέση έχει να εξαπατά κανείς έναν άνθρωπο και να κερδοσκοπεί εναντίον του από το να έχει πρόσβαση σε κάτι που
1)δεν είναι κερδοσκοπικό
2)δε βλάπτει τον κοινό συνάνθρωπο αλλά μία πολυεθνική που ξεζουμίζει τους πάντες?
βασικα θα με ενδιεφερε να επεκταθεις!bloody_sunday είπε:Το θέμα έχει συζητηθεί πεντακόσιες χιλιάδες φορές, από τα σπασμένα software μέχρι τις κιθαρορέπλικες. Αυτό βέβαια το σημειώνω μόνο για να πω πως δεν θα επεκταθώ όπως πολλές φορές στο παρελθόν, κι όχι για να σας πω να μην το συζητάτε με τη σειρά σας... Αυτή η παρέμβαση πάντως γίνεται για να υπογραμμίσω πως και τα δυο ανωτέρω είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ μπακαλίστικες προσπάθειες για ένα επιχείρημα (ούτε καν επιχείρημα δηλαδή). Σόρι για την σκληρή γλώσσα αλλά κάποιος έπρεπε να το πει, αφού δεν το επεσήμανε κανείς μέχρι στιγμής...Κι αν πρέπει να σας εξηγήσει κάποιος το γιατί σημαίνει πως ποτέ δεν θα το καταλάβετε (νο χαρντ φίλινγκς).
Συγγνώμη και πάλι για το οφτόπικ. Το προηγούμενο ποστ μου από τη στιγμή που δεν συνοδεύεται από αντεπιχειρήματα μοιάζει πολύ εξυπνακίστικο και αστήρικτο, οπότε σας παρακαλώ να το αγνοήσετε εντελώς.BigAlejandro είπε:βασικα θα με ενδιεφερε να επεκταθεις!
αν δεν εχεις ορεξη/χρονο υπαρχει καποια σχετικη πιο παλια τοποθετηση?
η ακομα και γενικοτερη κουβεντα?