Ναι, μόλις πήρα έναν τέτοιο φίλο μου (αρχικιθαρισταρά btw) τηλ επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα είχε πάει να τον ρωτήσω πώς του φάνηκε η συναυλία. Μου είπε "ναι, έχω δει σχόλια στο ιντερνετ και δεν καταλαβαίνω. Άκου πώς ήταν : μιλάμε για τεράστια μπάντα, με τον καινούριο κιθαρίστα τον ήπια αν και ξενέρωνα που δεν ήταν ο Φρ. και γενικά τα σπάσανε. Ο τραγουδιστής κλασικά ούτε νότα δεν πέτυχε, αλλά αυτά τα ξέραμε" ;D ;D ;D
Επ' αυτού ήταν το σχόλιό μου, πραγματικά δεν καταλαβαίνω κι εγώ αυτό το θέμα. Έχετε δει σε κανένα live dvd πχ (για να είναι και επίσημο, οχι σαν τα youtube βιντεάκια) να πετυχαίνει νότα ο Kiedis? Ειδικά με (το θεό) Frusciante στις διφωνίες ήταν πάντα πάρτον έναν και χτυπα τον άλλο, αλλά εκεί πας για το groove, το ροκ και το σπάσιμο (για τα οποία φημίζονται).
Πάντως, εγώ που είμαι φαν του Φρ. όχι μόνο θα πήγαινα σε λάιβ του αν ερχόταν, αλλά και θα δυσκολευόμουν πολύ γύρω από το τι χρώμα κραγιόν να φορέσω, ακόμη και αν γνωρίζω πάρα πολύ καλά οτι ακόμα και στους δίσκους του είναι εξωφρενικά παράφωνος. Αν μετά άκουγα fans bitching θα ήμουν βέβαιος οτι απλά δεν γνώριζαν πού πήγαιναν.