Δυναμική είσοδος στο ΝΟΙΖseawave3 είπε:Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω,καλως σας βρηκα..!επαιξα το τελευταιο σολο του κομματιου.Θα το στειλω στον Παρι.Επαιξα με την custom strat μου κατευθειαν στο laptop μου και για τον ηχο μου χρησιμοποιησα το amplitube.ciao τα λεμε
Πούντο λοιπόν;seawave3 είπε:Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω,καλως σας βρηκα..!επαιξα το τελευταιο σολο του κομματιου.Θα το στειλω στον Παρι.Επαιξα με την custom strat μου κατευθειαν στο laptop μου και για τον ηχο μου χρησιμοποιησα το amplitube.ciao τα λεμε
Θύμισέ μου ποιο εννοείς...trigga είπε:Υ.Γ.Μου χρωστάς κ ενα τσόλο ελκάβλντ στο θκόμ του κουμάτ, μην ξεχνιώμαστε....
Αμέεεεεε....trigga είπε:Τπτ σε πιο άδειο μίστερ robogoogle παίζει?
ρε συ τίργκα, αφού ο μάστορης ο flea είπε απο 3.05 μέχρι 3.35 να παίξουμε.........!!!!!! δεν κατάλαβα πως είχατε πει για παραπάνω....!!!! Δεν ξαναγράφω, βαριέμαιtrigga είπε:ρε συ φούρνο γιατι δεν πήρες όλο το 12μετρο + το περίσσευμα?Οχι μόνο το τέλος.Είπαμε ο τελευταίος(5ος) θα έχει το δικαίωμα να λιώσει λίγα δεύτερα παραπάνω κ να κλείσει κ το θέμα.
Τιμωρία να γράψεις πάλι όλο το πράμα αυτό.Γύρω στο λεπτό βγαίνει αν δεν κάνω λάθως.
Duesenberg-άτο και ουχί falcon-άτο ον!!!!trigga είπε:Μισες δουλειές μας κάνεις ανθρωποειδές falconάτο όν(το αβατάρι αυτο δεν είναι?)
Μπορει ίσως να το κολλήσει με το προηγούμενο σου.Αν ενθυμούμαι καλα, ο τσίφλης κ καραμπουζουκλής ημιμουστάκιας, έχεις γράψει κι άλλο αριστούργημα.
Θα λεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο απ την ζωή σου να μας το συνδέσεις κιόλα.
Εις το επανειδήν(ετσι γράφεται?τρομάρα μου τα δασκαλιλίκια με μάραναν)