S
Smurflord
Πολύ ωραία η ιδέα, μπράβο σε όλους. Μακάρι να μπορούσα να συμμετάσχω... :-\
+1elavd είπε:Σκέφτηκα (εκ των υστέρων βέβαια :) ότι θα ήταν καλύτερο για όλους μας να μην ακούγαμε τα clips των άλλων πριν το τελικό mixdown, έτσι ώστε να το ακούσουμε με περισσότερη ανυπομονησία και κυρίως για να μην επηρεαστούμε στο παίξιμό μας από αυτά που έπαιξαν οι προηγούμενοι.
Ακριβώςjoker είπε:Δεν ειναι ίδια σε διάρκεια?
(εννοω δεν μπορουν να μετατεθουν σε αλλο κύκλο???)
ΧΑ!!! Κοτα μπορει να εισαι, κουλος ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μαγκα μου, δεν εχεις τα προσόντα οποτε τραβα στην γωνιά σου...ποστάρω το δικό μου ετσι να το ακους καθε μερα και να μυρίζεις την βρωμερη μυρωδια της σαπιας σου ηττας...η απάντηση μου στο δικο σου...blue είπε:σηκωσα κ εγω παροτι ειμαι κοτα.
κλασικα φράτζα->τελε->tonelavd->tascam us122l
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! O μουστάκιας εγραψε θεατρικο εργο...εδω εχουμε κοντρα για το ποιος ειναι πιο κουλος, ασε με να χαρω την νικη μου μη πω καμια κουβεντα...trigga είπε:δεν ξερουμε τι έγραψε ο μπλου αλλα αυτο εδώ δεν ξεπερνιέται νομίζω κ προτείνω να μπεί μόνο του κ να κρατάει σε όλο το κομμάτι.ΣΟΛΑΡΑΡΟΣ
Μαν, δεν μπορεις να με κολασεις...εχω ανοσία στο GAS... ;Delavd είπε:Μήπως ένας Bic θα σου έδινε καλύτερα μεσαία;
Aς ειναι διαγωνισμος λοιπον.Freedom είπε:ΧΑ!!! Κοτα μπορει να εισαι, κουλος ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μαγκα μου, δεν εχεις τα προσόντα οποτε τραβα στην γωνιά σου...ποστάρω το δικό μου ετσι να το ακους καθε μερα και να μυρίζεις την βρωμερη μυρωδια της σαπιας σου ηττας...η απάντηση μου στο δικο σου...σηκωσα κ εγω παροτι ειμαι κοτα.
κλασικα φράτζα->τελε->tonelavd->tascam us122l
Μεσαιο δαχτυλο αριστερου χεριου περήφανα τεντωμένο->κλασσική 5χορδη->Axis Fuzz συνδεδεμενο αναποδα->κουβάς γεματος με 1,8 λιτρα νερο->9V μπαταρια μετρημενη στα 7,82V->αναπτήρα ζίπο->plexi
http://www.box.net/shared/9m1z9eif44
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΚΩΛΗΚΑ!!!blue είπε:Αριστερο χερι σχεδον στην τυχη -> δεξι παιζει μια νοτα στην αρχη μονο -> πλυσιμο χτες αλλα πηγα τον μπαμπη βολτα μια ωρα μες στον ηλιο κ ιδρωσα -> Vox TL SE πανω σε ξυλινο παρκέ,πριζα εξω απο το δωματιο γτ εχει πιο πρίμα Αμπέρ και wah αγορασμενο απο θερμοκοιτιδα του μαιευτηρίου Ηρα (τωρα εχει γινει Ιασώ,ειναι discontinued)-> Τασκαμ πανω σε εξωτερικο σκληρο για να της ζεσταινει το σημα.Πειραματικο παίξιμο απο τον Δημοκριτο.
Oπως σου εξηγησα πολλακις, εκανα εξασκηση 20 ολοκληρα λεπτα...σημερα...15 χρονια συνολικα...αει στην φωλια σου τωρα και σταματα να πετας λασπη...ΥΓ.Ο φριντομ με κοροιδευει επειδη ειμαι ποζερος του πεταλιου,εγω εγραψα το κλιπ σοβαρα κι αυτος για πλακα.Οπως κ να εχει ,τον εχω.