Aγαπητέ φίλε Άρη, ο προβληματισμός σου και ο χρόνος της αναζητησής σου είναιaris 17561 είπε:ή να της χαρισω σε κανεναν φιλο που θα δειξει καλη διαγωγη και δεν θα με αποπερνει τοσο καιρο στην αναζητηση μου
απόλυτα δικαολογημένοι μπλα, μπλα, μπλα ;D
Aγαπητέ φίλε Άρη, ο προβληματισμός σου και ο χρόνος της αναζητησής σου είναιaris 17561 είπε:ή να της χαρισω σε κανεναν φιλο που θα δειξει καλη διαγωγη και δεν θα με αποπερνει τοσο καιρο στην αναζητηση μου
Ίσως αυτό που ψάχνεις τόσο καιρό να βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σου και απλά να μην το έχεις ανακαλύψει ακόμα,νομίζοντας ότι οι ενισχυτές είναι οι "ένοχοι"aris 17561 είπε:sorry ρε Σπυρο αλλα σε αυτο το κομματι δεν μπορω να αποφασισω... Δεν μου αρεσει κανενας απο αυτους που εχω ακουσει γι αυτο ψαχνομαι τοσο καιρο...Μακαρι να εβρισκα αυτο που ψαχνω ηχητικα και θα το ειχα παρει... Μην νομιζεις οτι κι εμενα μου αρεσει που ψαχνω -ψαχνω και δεν μπορω να βρω αυτο που θελω...
Δεν ειναι αχρηστη απλα εμενα δεν μου κανουν οι πεταλιερες... Περισσοτερο χρονο ξοδευω στο να ρυθμιζω ηχους παρα να παιζω... δεν ειναι για εμενα οι πολλες παραμετροποιησεις... θελω κατι απλο... Δεν λεω καλο ηχο βγαζω αλλα παντα με απασχολει αν αυτος ο ηχος που εχω φτιαξει ειναι ο καλυτερος δυνατος η αν μπορω να τον βελτιωσω λιγο ακομα , οποτε το αποτελεσμα να ρυθμιζω να ρυθμιζω και να ρυθμιζω...darshan είπε:Και μετά σου λένε κρίση.
Καλά την Digitech, την HD πότε πρόλαβες και την έβγαλες άχρηστη?
Για καμπίνα τι σκέφτεσαι?
Ισως...Ίσως αυτό που ψάχνεις τόσο καιρό να βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σου και απλά να μην το έχεις ανακαλύψει ακόμα,νομίζοντας ότι οι ενισχυτές είναι οι "ένοχοι"![]()
ε? πως? ;Daris 17561 είπε:ωστε να δω αν αυτοι που εχω δοκιμασει υπερτερουν η οχι αυτων που εχω δοκιμασει για να δω ποιους θα συνεχισω να δοκιμαζω...
:aris 17561 είπε:Δεν λεω καλο ενισχυτή έχω αλλα παντα με απασχολει αν αυτος ο ενισχυτής που εχω ειναι ο καλυτερος δυνατος η αν μπορω να πάρω κάποιον άλλον, οποτε το αποτελεσμα είναι να ψάχνω να ψάχνω και να ψάχνω...
εντάξει θα πουλήσω μια γκαρσονιέρα που εχω και θα τον αγοράσω...PathosRey είπε:Ο ενισχυτης που ψαχνεις τοσο καιρο ειναι ο boogie mark V ειμαι σιγουρος :Ρ
Συμφωνώ απόλυτα.warchief είπε:...αλλιως τον Valve King και θα καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που ακουσες την πρωτη νοτα
Δεν γινεται να πουλησω αλλες... εχω μεινει μονο με 7... ποσο πια ? Δεν θα εχω κιθαρα να παιξω σε λιγο...PathosRey είπε:Πουλα μερικες απο τις 20 κιθαρες που εχεις και παρε εναν ενισχυτη για πραγματικους αντρες![]()
πρέπει πρώτα να τον βρει!IraklisZS είπε:πάντως οντως αν δωσεις καμια κιθάρα, θα πάρεις τον ενισχυτη που σου αρεσει