δεν διαφωνω, απλα προτεινα το πεταλακι για να Marshalliσει καπως τον ηχο μια και οπως ειπες η βρωμιες του ειναι πιο ...Mesa style. (εγω δεν τον εχω παιξει. μονο κλιπακια εχω ακουσει)bloody_sunday είπε:Αlder o Supersonic έχει κιλά βρωμιάς και πολύ ποιοτικής μάλιστα - δεν χρειάζεται πεταλάκι και ήλπιζα να μην πάμε εκεί γιατί είναι προφανές πως ο Msc δεν τα θέλει μιας και κυνηγά ολοκληρωμένη λύση...
+1 για τον Vintage Modern.Δεν έχει ακριβώς "καθαρά Twin Reverb" αλλά έχει πολύ καλό καθαρό κανάλι.Superfunk είπε:εγω παντως που εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες τον JCM2000 live παντα εβγαζα θαυμασια καθαρα...no problem που λενε...![]()
το VM Combo το εχει ενας φιλος μου και εχει υπεροχα καθαρα επισης (πολυ κοντινα σε αυτα του JTM45 αλλα με μεγαλυτερο headroom & αττακα)
Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ σουβλάκιαplayloud είπε:ΚΑΙ πολυ φτηνοτερος για να φας τα υπολοιπα σουβλακια
publius δεν εχω κανα κλιπακι ακομα με τον ενισχυτη,αλλα αν εισαι θεσσαλονικη κανονιζουμε να βρεθουμε και να παιξεις να τον ακουσεις.publius είπε:Καλώς όρισες. Επειδή δεν έχω αξιοθεί να ακούσω κάποιο ενισχυτή από τον Μήτσο, δε πετάς κανα κλιπάκι με τον ενισχυτή να τον ακούσουμε. Αλήθεια αυτέ οι καστομιές του Telegun πάνω κάτω που κυμαίνονται, άνω των 2000Ε ή κάτω?
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν μιλάμε για πετάλια αλλά για ολοκληρωμένο ενισχυτή χωρίς προσθήκες... ούτως ή άλλως από ότι θυμάμαι ο Msc έχει ήδη το Hot British.georgekz750 είπε:Βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να παρεις εναν twin και ενα τετοιο http://www.tonebone.com/bones-london.htm
Ολα υποκεινται στο γνωστο περιορισμο σχετικα με τη διαφορα φιλοσοφιας σχεδιασης, αλλα μπορουμε να "φερουμε κοντα" τους δυο κοσμους.bloody_sunday είπε:Alder έχεις φοβερές ιδέες που δεν τις είχα σκεφτεί, αλλά ειναι εφικτή μια τέτοια κίνηση; Kαι η επιτυχία ενός τέτοιου επιχειρήματος από πλευράς ήχου; Πολλοί λένε ότι για να αποδωθεί σωστά ο Marshall ήχος πρέπει να έχεις closed back καμπίνα, και διαφορετικά μεγάφωνα από αυτά που "αγαπούν" οι Fender (ναι, ξέρω για τον Wylde και τα EV, αλλά για μένα ο Μάρσαλ ήχος θέλει και λίγο "σπασιματάκι" από το κατάλληλο ηχείο)
Ok συγνωμη,απλα μια εναλλακτικη εδωσα βασει του οτι 6L6 δεν προκειται να marshallισει απολυταbloody_sunday είπε:Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν μιλάμε για πετάλια αλλά για ολοκληρωμένο ενισχυτή χωρίς προσθήκες... ούτως ή άλλως από ότι θυμάμαι ο Msc έχει ήδη το Hot British.
Ως πρωην κατοχος, ναι μεν τα καθαρα των jcm2000 (των κανονικων οχι των πιτσιρικων 201 & 401) ειναι πραγματικα πολυ καλα ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Marshall. Αυτο ομως ειναι που δημιουργει ενα ψυχολογικο εφε οτι τα καθαρα τους ειναι fendery:Superfunk είπε:το ιδιο και ο JCM2000 (βλεπω τωρα ενα live του Jeff Beck που τον χρησιμοποιει αποκλειστικα και βγαζει θαυμασια καθαρα και οση Μαρσαλιλα τραβαει η ψυχη σου)
Ολοι κανουμε λαθηbloody_sunday είπε:ο Msc έχει ήδη το Hot British.