Αχ αυτές οι περιβόητες "δυναμικές".ignantios είπε:...
δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος γιαιτ οσους δοκιμασα δεν εκαναν αυτο το κλικ πιο πανω στο gain , και οταν τους τσιτωνες βγαζανε το τελειο......φυσημα.να πω την αληθεια ποτε δεν χρησιμοποιησα compressor γιαιτ πιστευω οτι περιοριζει τισ δυναμικες του παιξιματος και επειδη παιζω με sansamp που εχει αρκετες απο δαυτες δεν θελω να χαθουν....
εσυ με ompressor εχεις κερδισει σε γκαζια????
Ε... πως νόμιζα ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο; Ότι απαιτείται δλδ γερό κομπρεσάρισμα για μεταλικό distortion; Εκτός αν εννοείς στην αρχική αλυσίδα των εφέ και όχι ως συμπίεση του τελικού ήχου που βγάζεις; Αν και ακόμη σε αυτό διαφωνώ αλλά τες πα.harilatron είπε:Πάντως είναι γεγονός ότι για βαρύ metallικό distortion δεν χρησιμοποιείται -κατά κανόνα- κομπρέσσορας.
Ναι αυτό εννοώ.... ότι δηλαδή -κατά κανόνα- δεν μπαίνει πεταλάκι compressor πριν τα OD/dist ή τα βρώμικα κανάλια των προενισχυτών.boukaw7 είπε:Ε... πως νόμιζα ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο; Ότι απαιτείται δλδ γερό κομπρεσάρισμα για μεταλικό distortion; Εκτός αν εννοείς στην αρχική αλυσίδα των εφέ και όχι ως συμπίεση του τελικού ήχου που βγάζεις; Αν και ακόμη σε αυτό διαφωνώ αλλά τες πα.Πάντως είναι γεγονός ότι για βαρύ metallικό distortion δεν χρησιμοποιείται -κατά κανόνα- κομπρέσσορας.
καταρχην ειναι τεραστιο λαθος να τσιτωνεις τον compressor,χρησιμοποιησε τον ΗΠΙΑ σαν ενα γενικο ελαφρυ booster & sustainer (εγω βαζω το vol. στις 2 η ωρα και το compression στις 10).δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος γιαιτ οσους δοκιμασα δεν εκαναν αυτο το κλικ πιο πανω στο gain , και οταν τους τσιτωνες βγαζανε το τελειο......φυσημα.να πω την αληθεια ποτε δεν χρησιμοποιησα compressor γιαιτ πιστευω οτι περιοριζει τισ δυναμικες του παιξιματος και επειδη παιζω με sansamp που εχει αρκετες απο δαυτες δεν θελω να χαθουν.... Λύπηεσυ με compressor εχεις κερδισει σε γκαζια?
μιλαγα για αυτον http://www.jampedals.com/dancomp.htm τον κομπρεσορα ο οποιος ειναι οντως πιο "παρεμβατικος",τωρα πια χρησιμοποιω αυτον http://www.jampedals.com/Dyna-ssoR.htm ο οποιος ειναι πιο natural sounding & τον προτιμω για always on καταστασεις (εχω ακομα τον T REX αλλα προσωπικα προτιμω τον JAM)έλεγε ότι αυτός του JAM σαφώς έχει μεγαλύτερη υπαρκτή παρουσία στον ήχο από αυτόν της T Rex, o oποίος είναι ιδανικός για να τον... ξεχνάει κάποιος ανοιχτό και να μην καταλαβαίνει ότι υπάρχει,