Να μιλάς για τον εαυτό σου...... Εγώ είμαι μικρός ακόμη!Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν θα υπάρχουμε
Να μιλάς για τον εαυτό σου...... Εγώ είμαι μικρός ακόμη!Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν θα υπάρχουμε
καλά μη τσιμπάς....Να μιλάς για τον εαυτό σου...... Εγώ είμαι μικρός ακόμη!
Ο αδελφός της μάνας μου είναι 92-93 και ανεβαίνει σε σκάλα για να κλαδέψει την κληματαριά!καλά μη τσιμπάς....
εγώ πάντως δε θέλω να είμαι 95
Δημήτρη μου όλα αυτά που λέω είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, περαστικά! Να γίνεις καλά και σου τάζω ρεβανί στο Σέλι!Φώτη μου ωραία τα λές, αλλά εγώ ήδη δυσκολεύομαι να ανεβω την κανονική σκάλα.
Αν γλυτώσω την επέμβαση στο γόνατο, θα τη βγάλω μέχρι το τέλος κουτσαίνοντας.
Δυστυχώς ξέρω καλά τα κληρονομικά της οικογένειας
Απλά περιμένω από την Gibson να βγάλει και αυτή "το αντίπαλο δέος στις προσιτές Fender", με σώμα basswood stratocaster, μαγνήτες sss και headstock flying V ?
Με V headstock δεν το έχει κάνει κανείς (τουλάχιστον δεν το έχω δει), οπότε διεκδικώ την πατέντα!!!Το έχει κάνει και η Gibson
Και μαόνι έχει βάλειFor the record δηλαδής, από τα τότες ο θείος Leo έβαζε ότι κσυλο έβρισκε. Άμα καθόταν και καμία παρτίδα poplar την μπουμπούναγε- έχει συμβεί και αυτό.
το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο.
1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε
Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα.
Το πως καθαρίζουν τα μπάσα και έχουν αυτό το twang quality.
Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο.
Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος της. Θα ήθελα να δω με ποιόν ενισχυτή παίζει και τις ρυθμίσεις του.Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα.
Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο.
......
1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε
Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα.
Prs Silver Sky SE Storm Grey
€600
Αχαρνές
PRS SE Mark Tremonti 2019 Custom - South Korea
€670
Αχαρνές
PRS Silver Sky USA Frost White 2020 Excellent Condition
€1,900
Καματερό
PRS Wood Library Custom 24 Floyd 10 Top Eriza Verde Smokeburst
€5,450
Αθήνα