BlackCrow81
Της παρέας
???mikeguitar είπε:Αλλά και να γίνει πάντα ο πρωτομάστορας είναι καλύτερος.
Όπως εδώ:
???mikeguitar είπε:Αλλά και να γίνει πάντα ο πρωτομάστορας είναι καλύτερος.
Όπως εδώ:
Tamtam είπε:με τον Τζον Μάγιεράκη Μαζιεράτση από την Κρήτη.
τότε γιατί να μην πάρει κανείς μια φέντερ?otto## είπε:Παιδια να ρωτησω γιατι τη βρίσκετε τοσο άσχημη; ειναι και κατι περαν του headstock? Γιατι εδω που τα λεμε αν εξαιρέσεις αυτο και τα π'λια τσαμπουκαδες ολα τα αλλα ειναι σχεδόν default strat. Εμένα παντως εξακολουθεί να μου αρεσει. Δε μου αρεσει περισσότερο απο fender αλλα οκ.
Ευχαριστώ πολύ.mikeguitar είπε:Εάν σας την έκαναν δώρο θα την παίρνατε ;
σαν τουτ!mikeguitar είπε:Πλάκα πλάκα έχω να κάνω μια ερώτηση.Εάν σας την έκαναν δώρο θα την παίρνατε ;
Γιατί; Υπάρχει κάτι ΠΕΡΑΝ του headstock;otto## είπε:Παιδια να ρωτησω γιατι τη βρίσκετε τοσο άσχημη; ειναι και κατι περαν του headstock?
Χμ. Μπορώ να ονομάσω 10 εταιρίες που βασίζονται σε κλώνους στρατ. Με αυτη τη λογική θα ειχαν κλείσει.dimsonic είπε:τότε γιατί να μην πάρει κανείς μια φέντερ?
Αρα ειναι μονο το headstock. Δεκτό.Γιατί; Υπάρχει κάτι ΠΕΡΑΝ του headstock;![]()
Ναι, εσυ; μηπως θα την έστελνες πισω τυφλωμένος απο τα πλια;Πλάκα πλάκα έχω να κάνω μια ερώτηση.Εάν σας την έκαναν δώρο θα την παίρνατε ;
Χαχα ας μου τη δώσουν πρώτα και μετά θα δω.otto## είπε:Ναι, εσυ; μηπως θα την έστελνες πισω τυφλωμένος απο τα πλια;
O Leo ηθελε straight string pull για να μην εχει προβλημα με το κουρδισμα η κιθαρα και με το 6 in line ειναι πιο ευκολο να το εχεις (και ο PRS το εχει αλλα με το "τριγωνικο" headstock που εχουν οι κιθαρες του)dimsonic είπε:Πιστεύω ότι σίγουρα όταν ο Leo τα έφτιαξε 6 στη σειρά ήθελε απλώς να διαφοροποιηθεί και το έκανε και έπιασε και έγινε συνήθειο.
Θα συμφωνήσω...dimsonic είπε:εντάξει, λέει 1-2 πράγματα, παίζει αρκετά (το ξέραμε άλλωστε ότι παίζει) αλλά τώρα αυτά περί γωνίας του headstock σε σχέση με την γωνία του scratch plate...ΟΚ....
Ναι προφανώς δεν είναι ανάγκη να είναι prs για να γίνει αυτό. Προφανώς βέβαια αναφέρθηκε στις vintage συγκεκριμένα και βρίσκει ένα τρόπο να την 'πει' στην fender που δεν του έκαναν τα χατήρια. Τουλάχιστον, ακομπλεξάριστα μιλάει περί fender και κάνει σύγκριση με το δικό του signature model και δεν χρησιμοποιεί όρους όπως bolt on necks και bolt on type guitars όπως κάνει ο άλλος ο... κομπλεξαρισμένος scientist ;D .ή ότι παίρνεις 2 στις 100 του 64 και σκίζουν και οι άλλες απλώς....
αυτό δεν ισχύει με σημερινές κανονικής γραμμής παραγωγής ή cs.
οι 100 είναι 100.
και δεν είναι ανάγκη να είναι prs για να γίνει αυτό.
Εδώ είναι το σημείο που θα ήθελα να σταθώ κι εγώ. Αναφέρει επίσης το βασικό θέμα του setup μιας κιθάρας και πως ακόμα κι ο ίδιος δεν κολλάει σε λεπτομέρεις όπως radius. Αναγνωρίζει το θέμα που μπορεί να έχουν μερικοί, αλλά η πλειοψηφία κολλάει σε specs αντί να παίζει (αυτό το τελευταίο το λέω εγώ κι όχι ο JohnΕπίσης έχει δίκιο σ αυτό με τις 7 ίντσες ακτίνα. Όταν παίζεις κοπανιστά (percussive that is...) όσο πιό μεγάλη είναι ακτίνα τόσο πιό πολλές πιθανότητες είναι να χτυπάς και άλλες χορδές εκτός από αυτές που θες. Ενώ με μικρή ακτίνα σκοπεύεις καλύτερα και μπορείς να είσαι και πιό sloppy...
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1975
€2,500
Λαύριο
Stratocaster Kluson Steel lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Stratocaster Kluson Brass lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Red tortoise pickyard(3ply)