Πρόβλημα με πετάλι

gregoman

Ακροατής
Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα πετάλι Βass Big Muff και ένα Bass Chorus από thomann. Το πετάλια είχαν μέσα μπαταρία(9V) και δούλευαν κανονικά. Αργότερα, επειδή θα τα τροφοδοτούσα με τροφοδοτικό, τα άνοιξα και έβγαλα τις μπαταρίες τους. Όταν τις ξαναέβαλα τα πετάλια δεν άνοιγαν. Δοκίμασα με τροφοδοτικό και λειτουργούσαν κανονικά. Θεώρησα ότι οι μπαταρίες τους τελείωσαν και έβαλα καινούριες(9V) αλλά πάλι δε δουλεύουν. Με το τροφοδοτικό όμως λειτουργούν κανονικά.

Το μυαλό μου πάει στο ότι μπορεί να φταίνε οι υποδοχές των μπαταριών τους.

Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει?

ή ανακηρύσσομαι σε βασιλιά των γκαντέμηδων δεδομένου ότι έγινε ταυτόχρονα στα 2 πετάλια λιγες μέρες μετα την αγορά τους.

Δοκίμασε να βγάζεις το βύσμα του τροφοδοτικού (που προφανώς δεν έχεις στην πρίζα αλλά είναι ακόμα καρφωμένο στο πετάλι) όταν το τροφοδοτείς με μπαταρία.

Αν το έχεις βγάλει και δεν παίζει με μπαταρία, έχει πρόβλημα ο μικροδιακόπτης που έχει ενσωματωμένο το jack τροφοδοσίας των πεταλιών και δεν κλείνει (όπως θα έπρεπε) όταν αφαιρείς το βύσμα τροφοδοσίας...

χμμ. αν δεν πιασει η συμβουλη του babtua θα προτεινα να χρησιμοποιησεις την 30 day money back guarrantee tou thomann . το ειχα κανει μια φορα με ελλατωματικο phase 90 που μου στειλανε και μου δωσανε πισω κανονικα τα χρηματα και τα ταχυδρομικα επισης.. οποτε οσο προλαβαινεις φιλε, γυρνα τα πισω. αν καινουριο πεταλι σου κανει 'κολπα' η κατασταση μονο  χειροτερη θα γινει στο μελλον, οχι καλυτερη...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Έχω νεότερα απ΄το μέτωπο. Το Bass Chorus δεν λειτουργεί ούτε με τροφοδοτικό τώρα.

Οπότε από δευτέρα θα στείλω πίσω τα πετάλια.

Η ταραχή μου, όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστια.

gregoman είπε:

Έχω νεότερα απ΄το μέτωπο. Το Bass Chorus δεν λειτουργεί ούτε με τροφοδοτικό τώρα.

3.jpg

+

2.gif

=

1.jpeg

;D ;D

Μήπως τα πετάλια σου χρειάζονται...

B0000524CY.01.LZZZZZZZ.jpg

gregoman είπε:

Λέω εγώ τώρα....

Πως τα δοκιμάζεις τα πεταλάκια και λες ότι δεν ανάβουν?? Έχουν στο input καλώδιο?? AN όχι βάλε και θα είσαι ok. Αν ναι αγνόησε τη χαζομάρα που γράφω στο post αυτό  ;)

και η ηλιθιότητά μου επίσης..

Λέω εγώ τώρα....Πως τα δοκιμάζεις τα πεταλάκια και λες ότι δεν ανάβουν?? Έχουν στο input καλώδιο?? AN όχι βάλε και θα είσαι ok. Αν ναι αγνόησε τη χαζομάρα που γράφω στο post αυτό  Wink
Δεν είναι καθόλου χαζομάρα.. Το θέμα λύθηκε. Κομπλέ τα πετάλια. Απλά αγνοώ τα στοιχειώδη ακόμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πάλι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
OK χαίρομαι που βοήθησα! Όσα ζεις μαθαίνεις  ;)

Καλόπαιχτα τα πεταλάκια by the way!!!

μιας και με ενδιαφερει το chorus ανεβασε ενα κλιπακι...

το big muff το εχω παραγγειλει

Εξοπλισμό ηχογράφησης δεν έχω δυστυχώς για να ανεβάσω κλιπάκι. Τσέκαρε αν θες το συγκεκριμένο link

http://www.youtube.com/watch?v=L1qlR4A1_gU.

Είναι το bass chorus της boss που πήρα κι εγώ. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ ο ήχος που βγάζει. Ελπίζω να σε βοηθήσει το βιντεάκι.

gregoman είπε:
Τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε πριν τα στείλεις πίσω...!!!

Καλόπαιχτα τα πεταλάκια, μόλις τα μάθεις, πες και σε μας τι λένε  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back