klhronomos
Της παρέας
Δε νομίζω να είναι αυτό... στη θεωρία ισχύει, στην πράξη δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως καλύτερα είναι να βάλεις 1μF, υπάρχουν κανονικοί, μη-ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές στο 1μF και τους βρίσκεις και εύκολα. Υπάρχουν τόσο σε MKT (μπλε πλαστικά κυβάκια) όσο και σε orange drops.klhronomos είπε:Επειδή δεν βρήκα 1μF non polar, έβαλα 2 ηλεκτρολυτικούς 2,2 μF με συνδεμένους τούς αρνητικούς πόλους τους. Ο ηλεκτρονικάς μού είπε ότι είναι το ίδιο, λες να φταίει αυτό τελικά;;;
Ναι, δεν είπα ότι θα έχεις ήχο, ένα τεστ συμπεριφοράς ήταν μπας και βγάλουμε κάνα συμπέρασμα. Μόνο που δεν το είπα ολοκληρωμένα: βάλε τις διόδους όπως είπα και σύνδεσε το Μ/Σ στο κλιπ της μπαταρίας.klhronomos είπε:Έβαλα τις διόδους (1N4448, τις πολύ μικρές πορτοκαλί), ο βόμβος έγινε λίγο πιό πρίμος, αλλά δεν έχω πλέον ήχο ούτε με την μπαταρία...
για ποιο λόγο γίνονται αυτά? τι έχεις στο μυαλό σου, διαβολικε babtua? ;DBabtua είπε:Δοκίμασε να αλλάξεις και το IC...
Aλλά δοκίμασε και το εξής: σύνδεσε κι άλλες διόδους σε σειρά. Ή, χμμμ... ένα LED αντί για διόδους. Ας φτάσουμε λίγο στα άκρα...
Αποκλείεται.... και το πρώτο που λες αλλά και το δεύτερο!funkblue είπε:Το αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως λειτουργει μονο με το original jrc4558d που πουλαει πχ.το banzai αλλα και γω ενα τετοιο εβαλα!μονο που στεκοταν στο συρταρι του ηλεκτρονικαδικου 10 χρονια απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος!λετε να φταει και το περασμα των χρονων?