Andrew25 είπε:
Στο οτι ο νακας ειναι τσουχτερος δεν χωραει αμφιβολια φιλε σοττο συμφωνω απολυτα!
Στο service εγραφε τα εξης: "επισκευη ψυχρων κολλησεων στην main pcb.ελενχος καλης λειτουργειας.Σε περιπτωση που ξαναπαρουσιασει προβλημα, θα χρειαστει αλλαγη η πλακετα".
Μετα απο λιγο καιρο μετα το service με τον που τον εβαζα στο insane κυριος και πηγαινα να ανεβασω λιγο φωνη εκανε κατι σκαμπανεβασματα ηχου πολυ εντονα με περιεργους ηχους.περιπου παντος αυτο που αναφερεις με τον δικο σου παθαινει οταν ειναι στο insane κυριος και παω να ανεβασω την φωνη, κατι παλια κοψιματα ηχου δεν τα κανει τωρα η αληθεια ειναι.
Γενικα απογοητευτικα με την κατασταση λιγο γιατι τον ενισχυτη δεν τον εχω πολυ λιωσει το πιθανοτερον να τον πηρα με το προβλημα για αυτο δεν θελω να ξαναασχοληθω με τον νακα.
Ως ηλεκτρονικός να σου πω μερικά βασικά:
1. Το ότι σου πήρε ο Νάκας 66 ευρώ με την αιτιολογία "επισκευή ψυχρών κολλήσεων" θεωρείται τουλάχιστον ΛΗΣΤΕΙΑ.
2. Είναι γεγονός ότι η ψυχρή κόλληση είναι δύσκολο να βρεθεί, ειδικά αν το πρόβλημα της συσκευής δεν είναι, επαναλήψιμο, άρα και εύκολα διαπιστώσιμο. Βλέπεις "ύποπτες κολλήσεις" τις περνάς με κολλητήρι, όλα παίζουν σωστά, και το πρόβλημα επαναλαμβάνεται μετά από λίγο καιρό...όποτε ή δεν βρήκες όλες τις ψυχρές ή το πρόβλημα είναι αλλού.
3. Με δεδομένο το ότι επισκεύασε ψυχρές κολλήσεις, έπρεπε να "ξεσκίσει" στον έλεγχο τον ενισχυτή, για να διαπιστώσει ότι λειτουργεί σωστά, αφού δεν το έκανε, μπορείς να απαιτήσεις να το κάνει δωρεάν,χωρίς να αλλάξει κεντρική πλακέττα.
4. Δεν έχω χρόνο να ψάξω για σχέδιο αλλά γενικά οι αυξομειώσεις στον ήχο ή γενικά σε ρυθμίσεις, οφείλονται σε προβληματικά ποτενσιόμετρα. Αν πρόκειται για βλάβη πλακέττας, τότε αυτό θα παρουσιάζεται συνέχεια. Κοίτα αν το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από αρκετή ώρα, όταν δηλαδή το κύκλωμα έχει "ζεσταθεί", αδόκιμος όρος αν έχουμε τρανζίστορς, καθώς δεν μιλάμε για τρελλές θερμοκρασίες, μας γυρνάει όμως πάλι σε ψυχρή κόλληση.
5. Αν δεν τον θες, μπορείς κάλλιστα να τον χαρήσεις σε κάποιον λέγοντας ότι κάνει τόσο η επισκευή. Πάντως να τον πουλήσεις, μου μοιάζει δύσκολο.
**** Τώρα είδα ότι είναι λαμπάτος**** sorry!!!! Αν σου κάνει τρελλίτσες, μπορεί να έχεις θέμα με την πλακκέτα αλλά επειδ'η η πλακέτες αυτού του είδους είναι σχετικά απλές, μπορεί να βρεθεί άκρη από ένα καλό μάστορα που θα σπαταλήσει χρόνο. Ξέρω έναν (χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση), εγώ είμαι σε τελείως άλλο τομέα. Αν θες στείλε μου ΡΜ να σου πω. Περιοχή Αττικής φυσικά...