Προτιμώ να παίζω με...

Πολυ περιεργος και δυσνοητος ο διαχωρισμος που εγινε καθως η οι Fender type guitars μπορει να ειναι στρατ η τελε (η δεν ξερω τι αλλο) που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, επισης γιατι οι Prs να μην χαρακτηρισθουν Gibson type guitars αφου ειναι πολυ ομοιες με τις single cut και double cut της Gibson, νομιζω πως γινομαι αντιληπτος στο τι θελω να πω... για μενα καλυτερος διαχωρισμος θα ηταν strat type , tele type, singlecuts/doublecuts, superstrats, extremes ( extremes για τους καφρους που εχουν explorers, v κλπ)

Για μένα πάντως ο σωστός διαχωρισμός θα ήταν

- Μαύρες

- Κόκκινες

- Sunburst

- Natural

- Λοιπά χρώματα

Εγω ρε παιδια που γουσταρω και Ιbanez για σκληρα παιξιματα kai fender για πιο ηρεμα πραγματα, αλλα ποτε δεν θα ελεγα οχι και σε μια Gibson ετσι μικρη και ευκολοπεχτη που ειναι, τι να ψηφισω? :roll:

(Τις θελω ολες!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: )

Προδότη Ισκαριώτη, κρέμασμα ανάποδα για παραδειγματισμό σου χρειάζεται εσένα!

Και μετά μαστίγωμα με την βοϊδόπ^%$#τσα!

Eίμαι και γω! :twisted: :twisted:

Strat, tele, jazzmaster, jaguar...τις θέλω όλες!

Δεν θελω να ακουω μεσαιωνικες οπισθοδρομικες αντιληψεις, ο πλουραλισμος στις γυναικες και στις κιθαρες δεν εβλαψε ποτε κανεναν :wink:

Ολοι στον αγωνα υπερ τις ενωποιησης του κιθαριστικου κοσμου, οχι ποια διαχωρισμοι, οχι ποια διακρισεις, αφηστε τα μιση και πιαστε το...κιθαρονι σας και παιξτε ολοι μαζι!!!

ο ενισχυτης βεβαια, ειναι ενας, μουαχαχαχαχα :twisted:

Δεν είμαι κιθαρίστας αλλά έχω γραντζουνίσει αρκετές κιθάρες και έπαιξα και σε μια PRS Custom 22 anniversary edition ενός φίλου και έντυπωσιάστηκα από τον ήχο της και τις αρμονικές της!Είναι εξαιρετικό όργανο!

Αν και δεν είναι πολλές οι ψήφοι, εντυπωσιάζομαι...

Εγώ περίμενα να πέσουν οι fenderόπληκτοι και να τους καταπιούνε όλους,

αλλά απ΄ότι φαίνεται υπάρχει τελικά ένας σχετικός πλουραλισμός...

¶ντε κι ώς την επανάστα...να το κάνουμε les paul forum :lol: :lol:

Ναι μωρέ από πλουραλισμό άλλο τίποτα :lol: .... βασικά καλές οι άλλες για να γουστάρεις να παίζεις και να πειραματίζεσαι με ήχους χεχεχε , αλλά για σοβαρή δουλειά οι στρατ μου κάθονται όπως και νά΄χει ... άρα μιά στρατ απ όλα χωρίς τζατζίκιιιιιιιι και από μένα! :roll:

Ο taq και ο kpeyos έχουνε βάλει ίδιο avatar και μπερδεύομαι. Δείτε τι βάζει ο kwstas79 να πάρετε καμμιά ιδέα ντε!... :wink: :wink:

Εδω και 2 μερες, απο τοτε που ξεκινησε το thread ,ηθελα και εγω να απαντησω..........δεν μπορω ομως ρε παιδια να αποφασισω αναμεσα σε gibson και fender...πιστευω οτι δεν θα μπορεσω ποτε....προσφερουν 2 τελειως διαφορετικα πραγματα ηχητικα, εξισου χρησιμα και τα δυο.......τωρα οι αλλες δυο λυσεις προσπαθουν να γεφυρωσουν αυτο το χασμα. (prs: μια lightweight les paul με 5θεσιο και coil-spliting...ibanez type: μια strat με humbucker για γκαζια και συνηθως κλειδωμα χορδων για "tremolo abuse")...Ενω και τα 2 αυτα types ειναι αξιολογα (ιδιαιτερα η prs- στις ibanez i can't stand the floyd rose) για εναν παιχτη "addicted" σε gibson η fender, μοιαζουν με μεθαδονη...

Ολες ωραιες ειναι....

...στα ρυθμικα ομως οι γκιμπσον ιιιιιιισως υπελεχουν λιιιιιιιιιιιιιιιγοοο....

(λογω διπλου...λεω εγω...με το φτωχο μου το μυαλο)

Trending...

Νέα θέματα

Back