.
Για να σταθεί ρυθμικά το σύνολο θα πρέπει όταν μετράς να τονίζεις το 2 και όχι το 1.
το θέμα του κομματιού είναι όμορφο.
Επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν τα τύμπανα τα χτυπας εσύ.
Αν ναι, βρές κάτι έτοιμο. Θα πάει καλύτερα.
Τα τύμπανα παίζουν σωστά μιας κι είναι έτοιμα. Το μπάσο πατάει όμως στο 1 και θα πρέπει να παίξει πάνω τους.Ποια όργανα θα πρέπει να τονίζω στο 2?
Τα τύμπανα είναι έτοιμα, από ΕΖ2
τότε τα χαλάει το μπάσοΤα τύμπανα είναι έτοιμα, από ΕΖ2
Τα τύμπανα παίζουν σωστά μιας κι είναι έτοιμα. Το μπάσο πατάει όμως στο 1 και θα πρέπει να παίξει πάνω τους.
Αυτή την ρυθμική αγωγή θα έχεις σε ότι όργανο παίζεις. Θα το καταλάβεις αν δεν κρατάς χρόνο στο πόδι με 4α αλλά σε μισά.
Δεν γνωρίζω κανένα κομμάτι. Λίγο στο ράδιο άκουσα τελευταίες μέρες και με επηρρεασε.
τότε τα χαλάει το μπάσο
τα ίδια λέμε με το Γιάννη
δεν κάνεις μελέτη, δεν αναλύεις, είσαι βιαστικός, δεν κάνεις μελέτη, δεν αναλύεις, είσαι βιαστικός, είσαι βιαστικός...Χρειάζεται μελέτη και ανάλυση, πρώτ' απ' ολα. Εγώ απλά, είμαι βιαστικος, ως συνήθως...
Και δεν είχες την περιέργεια να μπεις στο tube να ακούσεις τίποτε άλλο?
δεν κάνεις μελέτη, δεν αναλύεις, είσαι βιαστικός, δεν κάνεις μελέτη, δεν αναλύεις, είσαι βιαστικός, είσαι βιαστικός...
Θα στο ξαναπώ, σου λείπει μπόλικη τζαζ παιδεία. Ακούσματα.
Το ότι, έκανες μια τεράστια πρόοδο τα τελευταία 2-3 χρόνια οφείλεται στο ότι ΕΙΧΕΣ ακούσματα ροκ και τα εμπλούτισες.
Με τη τζαζ δεν είναι το ίδιο. Χρειάζεσαι πολύ υπόβαθρο.
δεν γίνεται αν δεν ακούς.Όχι. Καμία. Βέβαια, δεν μπαίνω να ακούσω τίποτα. Ούτε ροκ. Μόνο παίζω, πλέον, δεν ακούω μουσική. Ακούω τη μουσική στο κεφάλι μου και θέλω να την βγάζω από εκεί μέσα, με το να παίζω.
Σίγουρο είναι ότι ξεκίνησα μαθήματα με κατεύθυνση προς τζαζ δρόμους και θα συνεχίσω. Έχω τον Robben Ford στο νου, όπου παίζει μπλουζ με τζαζ γεύση.
Σίγουρο είναι ότι ξεκίνησα μαθήματα με κατεύθυνση προς τζαζ δρόμους και θα συνεχίσω. Έχω τον Robben Ford στο νου, όπου παίζει μπλουζ με τζαζ γεύση.
μετά από καμια δεκαριά χρόνια.cos_dr είπε:και μετά θα είσαι μια χαρά.
Εγώ πάλι με την αφέλεια που με διακρίνει, αναρωτιέμαι....
Αφού δεν ακούς (δεν αγαπάς...) αυτή τη μουσική, γιατί θες να την παίξεις;
πριν αναλάβουν οι κιθαρίστες να την κάνουν αυτό το πράμα που δεν ακούγεται και μοιάζει σαν να παίζουν ολοι στην τύχη.
πριν αναλάβουν οι κιθαρίστες να την κάνουν αυτό το πράμα που δεν ακούγεται και μοιάζει σαν να παίζουν ολοι στην τύχη.
Εγώ στη θέση σου για έπαιρνα πιο μελωδικές jazz ιδεες θα άκουγα μουσική του 60 από αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές της εποχής. Έχουν πολύ ωραία θέματα για να πάρεις ιδέες αρμονίας και μελωδίας.Δεν ακούω τίποτα, έτσι και αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τίποτα. Ακουγα παλαιότερα. Και τα ακουσματα μου εχουν μείνει.