+1000000Superfunk είπε:BOSS TU3,πιο γερο δεν γινεται..και εχει και ωραιο buffer.
korg pitcblack..oselifer είπε:Μιας και το προηγούμενο δεν άντεξε την χιλιοστή πτώση , έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φτηνό και κυρίως ΓΕΡΟ κουρδιστήρι;
εαν το θες για το σπιτι παρε μανταλακι..oselifer είπε:Να διευκρινήσω οτι το θέλω κυρίως για το σπίτι..
Μέχρι τώρα είχα ένα yamaha που το είχα πάρει κάνα 20άρι,απλά επειδή ήταν πλαστικό και ελαφρύ το βάρος του καλωδίου το τράβαγε και εξού και οι πτώσεις.
Το είχα απο τότε που αγόρασα την πρώτη μου κιθάρα,και ενώ απο τότε απέκτησα πολύ εξοπλισμό θεωρούσα πάντα οτι το απλό κουδιστήρι μου κάνει τη δουλειά του.
Οπότε ήλπιζα να τη γλιτώσω με κάτι φτηνότερο μέχρι άντε 40 ευρώ.
Προσφέρουν καλύτερο κούρδισμα τα ακριβά ή απλά έχουν το πλεονεκτημα οτι μπένουν στην πεταλιέρα;
sotos9 είπε:korg pitcblack..
πιο στιβαρο δεν γινεται...58 ευρω.
Και σε live φαινεται πολυ καλυτερα απο το boss.
Το polytune αστο..δεν θα βλεπεις τιποτα σε live.
http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9978sotos9 είπε:korg pitcblack..
πιο στιβαρο δεν γινεται...58 ευρω.
Και σε live φαινεται πολυ καλυτερα απο το boss.
Το polytune αστο..δεν θα βλεπεις τιποτα σε live.
Αν θέλεις κάτι αποκλειστικά για το σπίτι και παίζεις με κάρτα ήχου κοίτα κανα software tuner και γλιτώνεις και έξοδα. Αλλά αυτό είναι μια λύση αποκλειστικά για το σπίτι.oselifer είπε:Να διευκρινήσω οτι το θέλω κυρίως για το σπίτι..
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο!jacob26 είπε:Φιλε , το polytune mini επειδη το εχω ειναι πραγματικα πολυ καλο στο κουρδισμα και η οθονη του παρα το μεγεθος του ειναι πολυ ευκρινης !