VAGTANPLAN
Της παρέας
JAM JAM JAM....!!! Το εχω και δε το αλλαζω με εχει βολεψει παρα πολυ. Απλο λειτουργικο και αξιοπιστο και βασικοτερα πολυ καλος ηχος...!Αναμεσα από MXR και το delay του Jam πιο προτεινεται masters of analog delays? :![]()
JAM JAM JAM....!!! Το εχω και δε το αλλαζω με εχει βολεψει παρα πολυ. Απλο λειτουργικο και αξιοπιστο και βασικοτερα πολυ καλος ηχος...!Αναμεσα από MXR και το delay του Jam πιο προτεινεται masters of analog delays? :![]()
εκτός απο το ότι διαφωνώ (προτιμώ το mxr) .... άργησες και 2 χρόνια να του το πεις του ανθρώπουVAGTANPLAN είπε:JAM JAM JAM....!!! Το εχω και δε το αλλαζω με εχει βολεψει παρα πολυ. Απλο λειτουργικο και αξιοπιστο και βασικοτερα πολυ καλος ηχος...!
Electroharmonix Deluxe Memory Boy, Seymour Duncan Deja Vu, Digitech Time Bender και τα δυο Strymon είναι αυτά που συνιστώ, καλύπτοντας όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σε άλλες προτάσεις κάτι λείπει από αυτά που ζητάς ή η τιμή είναι πολύ ψηλότερη.bluezlick είπε:λεπον τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει η ιδεα να δοκιμασω και αλλα Delay...
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το D. Memory Man with hazarai αλλα θελω να εχω expression pedal για να ελεγχω το feedback..... ;D
ας τα παρουμε με την σειρα:
1)Θελω Tap Tempo ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ
2)Θελω Expression Pedal για το Feedback
3)δεν με πειραζει να ειναι αναλογικο η ψηφιακο αλλα εαν ειναι αναλογικο ενα Tone θα το χρειαστω.
4) δεν με ενδιαφερει να εχει Modulation
5) δινω μεχρι 300euro αντε και κατι παραπανω
6) καλο εiναι να εχει την κλασικη 9volt τροφοδοσια
Ένα άλλο σημαντικό που θα βοηθούσε να απαντήσεις είναι αν επιθυμείς μνήμες για να αποθηκεύεις αρκετά presets ήχων... Απλά το αναφέρω γιατί αν σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, στη μεταχειρισμένη αγορά θα μπορούσες να βρείς κάτι σε καλή τιμή (τηρουμένων των αναλογιών) κατά καιρούς (πχ TC Nova Delay, Line 6 dl4).αλλες προτασεις???
Κοίτα, είναι μεγάλο χόμπυ και μου αρέσει να τα δοκιμάζω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν περάσει όλα από την κατοχή μου... ακόμη και να είχα επώνυμο Βαρδινογιάννης, πάλι δεν θα έκανα συλλογή - κρατάω μόνο αυτά που χρησιμοποιώ και μερικά στον "πάγκο", αλλά απεχθάνομαι την έννοια της συλλογής μόνο και μόνο για να υπάρχουν.Nestoras είπε:Off topic, Bloody πόσα πετάλια έχεις?
Αν μπορείς να τα θυμηθείς όλα. ;D
Nαι, γίνεται να αυξομειωθεί. Δεν είναι φυσικά ταινία αλλά προφανώς προσομείωση... αυτό που εννοείς είναι αν γίνεται να αλλάξει η τονικότητα του oscillation όταν το feedback είναι πολύ ψηλά. Όντως γίνεται (σε σχεδόν όλα τα delays και όχι μόνο στο Empress) αν μετακινήσεις το διακόπτη της ταχύτητας των επαναλήψεων τη στιγμή που οι διακόπτες mix και feedback είναι ρυθμισμένοι ψηλά. Αν το κάνεις από την αργή ταχύτητα προς την πιο γρήγορη, η νότα - "σφύριγμα" του oscillation θα γίνει ψηλότερη, και το ανάποδο.rouchlass είπε:Εγω το τελευταιο καιρο ειχα φει σκαλωμα με τα videos του Empress Vintage Modified Superdelay αλλα κ το Strymon El Capistan σκοτωνει...Ξερει κανεις τις διαστασεις του τελευταιου?Εκανα ενα σχετικο search μα δε βρηκα κατι...
Στα videos του Empress Vintage Modified Superdelay παρατηρησα πως με τον τερματιδμο του feedback δεξια ''κολαει'' η ταινια μα δεν ειδα πουθενα καποιον να αυξομοιωνει την ταχυτητα της,γινεται αυτο?
Ψαχνομαι κ εγω για ενα delay με 9 volt τροφοδοσια,tap tempo,modulations,αν ειναι κ looper δε βλαπτει (αν λειτουργει αυτονομα απο το delay κρατωντας δηλ ενα riff κ μετα να προσθεσεις πανω του ενα αλλο με selay θα ηταν super) αλλα κ στο καταλληλο size για το pedalboard μου...
Αναμεσα στα δυο παραπανω delays ποιο θα επιλεγατε κ γιατι?