Εγω
Αν λογαριαζομαι
τι να τα κάνω?δεν υπάρχει κρίμα.
θα τα πετάξεις?
τι έχουν πάθει?τι να τα κάνω?
Φτιάχνονται? Αμα τα φτιάχνει κανείς Αθήνα να πάω να τα φτιάξω και τα κρατάω για πάντα.
Γιατί δεν κάνουμε? Αφού όλοι μας είμαστε οι καλύτεροι εδώ μέσα.Δηλαδή θεωρείτε οτι εδώ μέσα κάνουμε σωστά mix mastering?
Δηλαδή θεωρείτε οτι εδώ μέσα κάνουμε σωστά mix mastering?
Πιο κοντά σε σοβάτισμα είμαστε.Πεντικιούρ μανικιούρ ένα πράμα.
Βρε είστε με τα καλά σας?
Ρωτάω αν ξέρετε κανέναν,εννοώντας κάποιο μεγάλο,διάσημο καλό ξέρω γω και πετάγεστε και μου λέτε εμείς?
Να με τρελάνετε θέλετε?
Τρίζουν, βουίζουν πως το λένε σε κάποιες συχνότητες.τι έχουν πάθει?
Αγαπημένε μου Dim,με αυτά που είδα στην φώτο προχθές,το καλώδιο είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί.Αν πετάξεις με αυτά σε άλλη χώρα,θα γυριστεί σειρά στο netflix με θέμα την άδικη προσωποκράτηση σου και το πώς τελικά απελευθερώθηκες.γιατί έχουν διπλό καλώδιο
Τρίζουν, βουίζουν πως το λένε σε κάποιες συχνότητες.
Αμα κάνω αυτά τα τέστ που έχει το youtube και φτάνει π.χ. στα 150-200 hz κάνουν αριστερα ένα βζζζζ και μετά χάνεται βέβαια και μου τη σπάει.
Δεν κροταλίζουν, απλά πως να το πω, το κλασσικό το ζζζζζζζ.
Έχουν χαλάσει.
Αμα φτιάχνονται ή έχει κανα βίντεο ή ξέρεις τι να κάνω πες μου να τα μαστορέψω, κάνω μαστορέματα, απλά δεν έχει τύχει ποτέ να μαστορέψω ηχεία.
Έχω φίλους και τον θείο μου που είναι ηλεκτρονικοί κανονικοί και τα φτιάχνουν, αλλά οι φίλοι μου τρέχουν τώρα και δεν θα ασχοληθούν και ο θείος μου έχει κάνει χειρουργεία τώρα και δεν έχει όρεξη, άμα του τα αφήσω θα τα πάρω σε 2 χρόνια, οπότε αν γίνεται τίποτις να περάσει η ώρα μου, να τα μαστορέψω στο σπίτι. Τι να κάνω?
θα στα φέρω γιατί μπορεί να ανέβω Θεσσαλονίκη. Αλλιώς θα στα στείλω.το κροτάλισμα δεν είναι εύκολη βλάβη, αλλά μπορεί να είναι κάτι απλό μερικές φορές.
Εχω ανοίξει αρκετές φορές akg (που έχουν παρόμοια σχεδίαση) και έχω διορθώσει προβλήματα κυρίως διακοπών ή γενικά επαφών.
να ψάξω να σου βρω βίντεο για το πως ανοίγουν, δεν είναι εύκολο αν δεν το έχεις κάνει.
αν θες στείλτα να τα σφάξω. Δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά μπορώ να δοκιμάσω.
Αγαπημένε μου Dim,με αυτά που είδα στην φώτο προχθές,το καλώδιο είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί.Αν πετάξεις με αυτά σε άλλη χώρα,θα γυριστεί σειρά στο netflix με θέμα την άδικη προσωποκράτηση σου και το πώς τελικά απελευθερώθηκες.
θα στα φέρω γιατί μπορεί να ανέβω Θεσσαλονίκη. Αλλιώς θα στα στείλω.
Δεν κροταλίζουν. Βουίζουν, συντονίζουν στα μπάσα σε αυτό το εύρος που είπα. Μπορεί να είναι οι επαφές, έχω ανοίξει αλλά είναι πολύ λεπτεπίλεπτα τα AKG για εμένα, το ανέφερα πιο πριν, το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω. Πάραυτα στείλε κανα βίντεο και βλέπουμε.![]()
Σε πειράζω,δέν τα εχω ακούσει αλλά σε πιστεύω.Αν έμενα κοντά σου θα στο είχα ζητήσει να φανταστείς και δέν κάνω καθόλου πλάκα.μπορεί να σου φαίνονται αστεία σαν εμφάνιση, αλλά στα 90ς που βγήκαν θεωρούνταν τα καλύτερα στον κόσμο,
Όπως είπα τα πρόσεχα γενικά, γιατί από μικρός είχα διαλύσει πολλά μη προσέχοντας εντάσεις και τέτοια αλλα΄αυτό το έχω ξεπεράσει χρόνια. Με το V-Synth την πάτησα με αυτά όπως είπα.μπορεί να ζητάς κάτι εξωπραγματικό από ακουστικά γενικώς και να τα ζορίζεις άσχημα. Συχνοτικά εννοώ.
οπότε η περίπτωσή σου αλλάζει και σίγουρα δεν θα σου κάνουν τα beyer. Τα συνθια με τις γεννήτριές τους δεν είναι το πιό κατάλληλο φαί για ακουστικά ή γενικά συνηθισμένα ακουστικά και μάλιστα σε μεγάλες εντάσεις.
ή πάλι ο συνδυασμός κάρτας σου και 141 να είναι προβληματικός.
Μουσικος χωρι κολλητηρι?
Δεν έχω αυτή τη στιγμή.Μουσικος χωρι κολλητηρι?
Κι αυτο απαραίτητοΔεν έχω αυτή τη στιγμή.
Έχω πολύμετρο ,κάμει??
Παντως οποιος βρεθει Σαλονικη ερχεται να ακουσουμε ακουστικα με hammond
Κι αυτο απαραίτητο