Μάλιστα.
Έχουμε έναν ενισχυτή, με ομοαξονική είσοδο, με οπτική, με αναλογικές audio και το συνδέουμε με hdmi με την κάρτα γραφικών !!!! Και έχουμε κλικ και ποπς στο Cubase....
Εγώ αν ήμουν Cubase....θα εκανα uninstall μόνο μου ?
Είνσι στις προδιαγραφές. Το κάνουν π.χ. οι gamers. Το κάνουν και για επαγγελματικές εφαρμογές. Το κάνουν για περισσότερες επιλογές σε παράλληλες συνδέσεις. Και εγώ θα το κσνω γιστι το android tv box μου τα έπαιξε και σκέφτομαι αντί να πσρω άλλο να έστηνα ένα media center πάλι στην τηλεόραση με ένα pc compact, κάνα refurbished αν κάι θα γίνεται από τη μητρική η δουλειά του audio. Η σύνδεση της κάρτας γραφικών με τον ενισχυτή για να βγαίνει ο ήχος, έχει εφαρμογή κσι είμαι μια χρήσιμη λειτουργία. Τώρα, απαντάμε στα δεδομένα που δίνει αυτις που επιλέγει. Το γιστι το έκανε έτσι είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αισθητικής προφανώς.Το πα και εγώ απ έξω απ έξω.
Και το λέω εγώ που κατά καιρούς έχω συνδέσει το laser disk player με τη ραπτομηχανή.
Αυτά όλα όμως και εμπειρία θέλουν (πολλές εργατοώρες με trial and error), και συνήθως επί της ουσίας είναι άκυρα.
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συνδέσει με hdmi την κάρτα γραφικών με έναν πολυκαναλο audio ενισχυτή. Το κάνει δεν το κάνει ο μισός πλανήτης, γίνεται δεν γίνεται....δεν έχει καμία πρακτική λογική.
Το γιστι το έκανε έτσι είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αισθητικής προφανώς.
Στη vogue τα διάβασαΑν έχει καταλάβει τπτ ο ΟΡ σφυρίξτε μου κλέφτικα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, ο ΛΚ φταίει που γράφει ότι του κατέβει, από άρθρα που διαβάζει στην εφημερίδα ''Συνδικαλιστική Επιθεωρηση'' και μας τα σερβίρει αυτούσια
Και αυτό συνδικαλιστικό όργανο είναι.Στη vogue τα διάβασα
Δεν ξέρεις να παίζεις μουσική ούτε να συνδέεις εξοπλισμόοοοο, ζήλεια, ψώρα?Το έκανε έτσι διότι κάποιος σαν εσένα, του είπε ότι θα λειτουργήσει και έτσι.
Δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα αισθητικής ο άνθρωπος.
Τώρα, του εξηγούμε (όχι εσύ, εσύ γράφεις ότι σου'ρθει) ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσει έτσι.
Εγώ το χάρηκα πάντως. Μη στεναχωριέσαι. Με γεια το σύστημα και χρησιμοποίησε το με τα καλώδια. Και με φθηνά καλώδια.Παιδιά, λυπάμαι που το δικό μου νήμα στάθηκε αφορμή να παρεξηγηθείτε μεταξύ σας.
?Για να είσαι 100% σίγουρος πως είναι υπεύθυνος ο ενισχυτής, θα σου πρότεινα να συνδέσεις τα ακουστικά στην έξοδο (ακουστικών) της κάρτας ή να συνδέσεις κάποιον άλλον ενισχυτή.Τελικά, κατάλαβα ότι για τα pops είναι υπεύθυνος ο ενισχυτής και όχι το ηχείο, ή ενδεχομένως ένα χαλασμένο καλώδιο ηχείου.
Και αυτό, γιατί συνέδεσα πάνω στον ενισχυτή τα ακουστικά, και άκουγα τους ήχους αυτούς από το αριστερό αυτί.
Στην έξοδο της κάρτας γραφικών εννοείς;θα σου πρότεινα να συνδέσεις τα ακουσικά στην έοδο της κάρτας ή να συνδέσεις κάποιον άλλον ενισχυτή.
Σε έξοδο headphones.Στην έξοδο της κάρτας γραφικών εννοείς;
Αφού δεν το έκανε, εντάξει.Τα συνέδεσα και πάνω στο κουτί του υπόλογιστή. (και επέλεξα "headphones (realtek USB Audio)"), και πάλι δεν το έκανε.
Εντάξει. Οπότε όπως το περιέγραψες είναι θέμα ενισχυτή.Για να δω αν έξει έξοδο η κάρτα γραφικών για ακουστικά..
(με τον προηγούμενο ενισχυτή που είχα, δεν το είχε αυτό το πρόβλημα.)