Κάνε "απάντηση" και κάτω από το κουτάκι που γράφεις επέλεξε "πρόσθετες επιλογές". Στην "επισύναψη αρχείου" --> "αναζήτηση" παίρνεις μια φωτό από το PC σου (ή περισσότερες). Είναι απλό.
Ωραια δουλεια. Ετυχε να δω το σωμα και απο κοντα, και αν και δεν ειμαι πολυ φαν των επιπλο-ξυλων σε τετοια οργανα, το συγκεκριμενο δειχνει αρκετα ομορφο.
Θαυμάσια πρωτότυπη δουλειά! Ο Christian μαγνήτης τα σπάει! (Jason Lollar is God 8))
Αν άλλαζα κάτι σε ένα τόσο ιδιαίτερο όργανο, θα ήταν να προτιμήσω ένα highly figured μπράτσο από US Custom για παράδειγμα, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική προτίμηση.
Πολυ πολυ ομορφη κιθαρα! Εχω ομως και γω τις ενστασεις μου για το μπρατσο, θα προτιμουσα κατι σε rosewood, pao ferro, λιγο πιο σκουρο βρε παιδι μου να δεσει με το σωμα ;D
Για να επελεξες ομως maple υποθετω πως θα εχεις τους λογους σου, οποτε παω πασσο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.