Project Telecaster - Bigsby Gallery

Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει απο τελεκάντρυ.Thinline(f hole) με bigsby.Αυτο κ ο θεός το ζηλεύει

πρωι πρωι......

εχυσα...... :P

Εμένα με σνομπάρατε όταν έφτιαξα την δική μου..... παλιόπαιδα....

Και ας είναι και ομορφότερη η δική μου κατα πολύ.....

Τι λέτε ρε παιδια το site αυτό είχε μπει και παλιότερα και το ζαχαρώναμε...δε θυμάστε?

Οποιος σνόμπαρε την τελε του studio έχει κόμπλεξ κατωτερότητας.

Ωραίοοοοοοο... :o

Αυτό το ρημάδι το Bigsby ταιριάζει σε πολλές κιθάρες (όχι μόνο Tele) όπως το ούζο με το χταπόδι... :P

Αν πω ότι το bigsby σε tele, μου κάνει σαν ...χαμόγελο με σιδεράκια, θα με αποπάρετε; :-\

Καλό το Bigsby για άλλες κιθάρες, αλλά στις tele με χαλάει... ::)

Τί να σε αποπάρουμε ρε Λιάκο, σιγά...

Εγώ βέβαια μιλάω χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και, πολύ περισσότερο, χωρίς να έχει χρειαστεί να αλλάξω χορδές σε κιθάρα με Bigsby.

Ψυχανεμίζομαι ότι ένα Bigsby θα είχε θέση στη..."dream guitar" μου...αλλά ας αλλάξουμε κουβέντα, μετά τον Lionheart θα χρειαστώ μια αιωνιότητα για να επανακάμψω οικονομικά... :'( :-X

Οι thinline με τις f-holes είναι όντως αρκετά όμορφες, αλλά ρε παιδιά όταν βλέπω bigsby σε tele κάτι με πιάνει... Κι όχι με την καλή έννοια!  :-\

odis13 είπε:
Τι λέτε ρε παιδια το site αυτό είχε μπει και παλιότερα και το ζαχαρώναμε...δε θυμάστε?

Οποιος σνόμπαρε την τελε του studio έχει κόμπλεξ κατωτερότητας.
:) :) :) :) :) :) :)

Όχι πες αλήθεια, δεν είναι κούκλα???***

dsc00092tq9.jpg

dsc00093dx8.jpg

***Για την Τele μιλάω, όχι για την κόρη μου.....

trigga είπε:
ωραία φαίνεται κ η κόρη σου κ η κιθάρα σου :P
Η κιθάρα είναι κούκλα.... και η κόρη ΘΕΑ.  ;)

studio54GR είπε:
Η κιθάρα είναι κούκλα.... και η κόρη ΘΕΑ.  ;)
Ti pουλάς απ τα δύο :P :P :P :P :P

Η κόρη στα πατήματα του μπαμπά?Κιθαρόνια κ μουσική ε?Δεν υπάρχει περίπτωση να κανει τπτ αλλο

τριγγα η κορη του ειναι τελεκαντρι στυλακι...δεν ειναι για τα δικα σ' τα παιξιματα!! :P :P :P

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back