Όχι...ξέρω όμως ότι έπρεπε να βάλεις αυτόpetersp είπε:Οτι βρηκα στα σιδηρικα...
Spray Casati - 100% Acrilico γραφει, το ξερεις?
Eπειδή όλα αυτά είναι χημεία και πρόσφυση υλικών μεταξύ τους, καλύτερα να ρωτήσεις από εκεί που το πήρες.petersp είπε:Δεν ηξερες, δεν ρωταγες...?
Τι μπορω να κανω ουτως ωστε να επιταχυνω το στεγνωμα? Μηπως υπαρχει καποιο υλικο να βαλω απο πανω? Η ζεστη ή το κρυο θα βοηθησουν?
Γιατι νομιζεις οτι εχω λεφτα για MM? Κανα μεταχειρισμενο OLP και πολυ μας ειναιpetersp είπε:Μην κανεις χαρές, Dimavery του κατοσταρικου ειναι - για την ακριβεια μου βγηκε 125 μαζι με μεταφορικα απο Μπεη Γερμανιας. Παρ ολα αυτα ειναι πολυ καλο... Μεχρι και double actiοn truss rod εχει! Του χω κανει και μια μοντα (ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!?) - series, parallel & split.
Thnx! Δεν με πηρες στον λαιμο σου, ισα ισα καλα εκανες και μ εβαλες στην πριζα να το ψαξω παραπανω. Αν ειχα ακουσει τον (αγαπητο παντα) SF, καβαλαρη δεν θα αλλαζα.shelter είπε:Ωραίος!
Όταν ξεκίνησες το θέμα σκέφτηκα ‘‘Να δεις που τον πήρα στο λαιμό μου τώρα και δεν θα ταιριάζουν οι τρύπες‘‘! ;D
Αλλα έκανες ωραία δουλεια. Προσωπικά θα βαριόμουν όλες αυτές τις αλλαγές. Αν ξαναφτιάξω partcaster θα την αναθέσω σε μάστορα. Βαριέμαι πολύ.
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Telecaster Baja Mexico 2010
€650
Εύοσμος
3 Hole Telecaster Plate
€15
Αθήνα
Fender telecaster sunburst 1978 Original
€3,000
Λαύριο
Fender Telecaster Wiring Harness
€130
Ρόδος
Telecaster Pickguard ξύλινο (alder) χειρ
€50
Νέο Ψυχικό