Αφού γλιτώνω και 144.00 € λέμε! ?
Έλα βρε στην βρήκα άλλο ένα 50άρικο κάτω.
https://www.athensproaudio.gr/el/rme-babyface-pro-fs.html
https://zaxosmusic.gr/product/rme-babyface-pro-usb/
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφού γλιτώνω και 144.00 € λέμε! ?
1. Δυστυχως για arturia καρτες εχω διαβάσει τα χειροτερα ενω απο σπεκς σκιζουνΔιάβασα τα πάντα, πολύ ενδιαφέροντα.
Και μερικές διευκρινίσεις.
1.Οι προενισχυτες δεν με πολύ νοιάζουν (όχι ότι θέλω μάπα) γι αυτό και η λύση του Γιάννη (yameth) στα 140,00 € είναι τέλεια , δεδομένου ότι θα χρησιμοποιώ εξωτερικούς.
2. Για usb midi δεν το συζητάω. Θέλω οπωσδήποτε MIDI I/O
3. Tolowzero latency είναι εκ των ων ουκ άνευ.
4. Μεταχειρισμένο όχι. Το μπατζετ να το ανεβάσω , μην φωνάζει ο martahon , αλλά όχι πάνω από 250.
5. Cubase και ΜΟΝΟ cubase (γι αυτό κοίταξα και την steimberg).
Υ.Γ. Δεν έχω εμπειρία με USB audio interfaces (εκτός από κάτι φθηνά, lexicon κλ.π) . ΠΑΝΤΑ ήμουν υπέρ του PCI, αλλά τώρα μιλάμε για λαπιτόπι....
την audient και ένα ξεχωριστό usb-midi interface.Ακυρο οι audient.
no midi
πόσα έχει, έχει και no name από ότι θυμάμαι, και ένα usb keyboard με midi θυρες να έχεις που σχεδόν όλοι έχουν κάπου πεταμένο μπορεί να παίξει το ρόλο του interface.Για γράψε ποιο ...
ούτως η άλλως Abbey Road δεν θα γίνει το σπίτι μας με 100-300 ευρώ ? εκτός και αν είμαστε πάρα πολύ ταλαντούχοι στη μίξη. ?
γιατί δεν συμφωνείς?Για no name δεν συμφωνώ.
Τι κακό σου έκαναν??
Αφού δεν αρέσουν οι behringer ?Τότενες να πάρει και αφτό για κάρτα και έκλεισε ασούμε.
https://www.thomann.de/gr/behringer_u_phoria_um2.htm?glp=1&gclid=EAIaIQobChMI4erdpafj-wIV-0CRBR1RtQA8EAQYASABEgLkfPD_BwE
Αφού δεν αρέσουν οι behringer ?
Εγώ θα την επαιρνα πάντως ως πλήκτροσυνθετης και να συνδέσω την κιθάρα που εχω.
Αυτο τι κάμει δεν το κΣερω.
Αυτο τι κάμει δεν το κΣερω.
Το βάζεις το ένα στη κιθάρα και το υsb το βγάζει στο pc?
Ήχο βγάζει? Και τι βλέπει το pc? Μυστήρια πράγματα, με ξεπερνούν πια, αυτά είναι Elon Musk κόλπα ?Ακριβώς.
Μετά από αυτό, και όλα τα άλλα που είπατε για το latency, καταλήγω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρω καμία (στο έυρος τιμης εως 250,00 €) , μιας και τόσο latency παίρνω και με την lexicon alpha .......που κάπου έχω στο storage.Τίποτα δεν πάει κάτω απο 4-5 ms εκτός αν έχει onboard επεξεργαστή όπως οι UA π.χ. που κατεβαίνουν στα 2 χρησιμοποιώντας εσωτερικούς προσομοιωτες.
Μηδενικό latency έχεις μόνο στο monitoring των πηγών που συνδέεις. Μέσα από τα προγράμματα το latency είναι στάνταρ και μάλιστα είναι σε συνάρτηση με τον επεξεργαστή.Μετά από αυτό, και όλα τα άλλα που είπατε για το latency, καταλήγω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρω καμία (στο έυρος τιμης εως 250,00 €) , μιας και τόσο latency παίρνω και με την lexicon alpha .......που κάπου έχω στο storage.
Παίρνω και ενα απο αυτα τα Midi usb καλώδια....και οκ.
Η ιδέα για studi-άκι επικουρικό στο laptop μάλλον εγκαταλείπεται.
Θα μείνω στα desktop και στην pci μου......και στο επόμενο magor update (που πάλι σε desktop θα είναι εν τέλει ) εκεί οκ...να χώσω βαθια το χέρι στην τσέπη.
Σας ευχαριστώ, μου γλιτωσατε κανα 100άρικο + τυχόν μεταφορικά.