που κολαω τη γειωση?

DELAGOHN

Μόνιμος θαμώνας
Ενας ενισχητης σαπιζει στη ντουλαπα μου και ο λογος ειναι οτι παρμορφωνει τον ηχο(κατι σαν κλιπαρισμα). Τον ανοιξα και ειδα οτι η γειωση απο το καλωδιο τροφοδοσιας εχει κοπει :o Που πρεπει να την κολησω?

Πανω στο σασι του ενισχυτη.

Παντως δεν νομιζω να φταιει η γειωση για την παραμορφωση.

οπως και να εχει θα την κολησω και  δω ;)

εχεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

ο ενισχυτης δεν ειναι tube

το καθε καναλι ενισχησης εχει απο 1 τριμερ.

μηπος θελει ρυθμηση αυτο?

ευχαριστω παντως ;)

Αν μπορεις να δωσεις πιο καλη εικονα, το τι σου κανει το μηχανημα, ισως να καταλαβει κανενα παιδι, γιατι εγω δεν ειμαι και πολυ ειδικος.

οταν λεω παραμορφωση εννοω κατι σαν να αρπαζει ο ηχος ενω θα επρεπε να ειναι καθαρος, κατι σαν overdrive αλλα πολυ πιο λιγο.

ακομα και σε ελαχιστη ενταση

Ειναι σίγουρα παραμορφωμένος ο ήχος ή προκειται για εξωτερικο crackle?Ακουγεται και οταν δεν παιζεις?

DaveMurrayJr είπε:
Γραψε και για τι ενισχυτη μιλαμε :P
γραφει cleartone ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αλλα οπως τον βλεπω απο μεσα δεν ειναι απιθανο να ειναι και αυτοσχεδιος

θα προσπαθησω και για foto.

παντως ειναι αρκετα παλιος.

σημερα κολησα τη γειωση και η κατασταση βελτιωθηκε :)

ομως για να εχω καθαρο ηχο το volume της κιθαρας πρεπει να ειναι στο 2 και κατω αλλιως εχω overdrive

μηπως πρεπει να βαλω κατι σαν gain control?

Ανέβασε μια φωτό του ενισχυτή και ειδικά του panel με το volume, gain, bass/mid/high, κτλ μπας και καταλάβουμε επιτέλους με τι έχουμε να κάνουμε.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και ψέκασα τα ποτενσιόμετρα με απλο λιπαντικο σπρέι για κυκλόματα και εστρωσε τώρα μπορεί να σου έχει καεί καμιά αντίσταση η κάποιος πυκνωτης οποτε πολύμετρο-υπομονή η στον μάστορα  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back