nephilim29
Θαμώνας
Γεα σας μάγκες. Ψάχνω να βρω τον Tech 21 trademark 10!! Μόνο τον 30αρη και 60ρη έχω βρει σε μερικά sites. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τον βρω το μικρό τους αδερφάκι? Είτε Ελλάδα είτε απ' έξω. Ευχαριστώ.
+1Superfunk είπε:www.ebay.com
ο ενισχυτης δεν κατασκευαζεται πλεον.
ThanksValteR είπε:Elavd η Τοκαι σου τα σπαει και το feeling πολυ δυνατο!! ευγε...
Αυτό θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, αλλά δεν το τολμάω... ;DThe Genius Loci είπε:Να πω επίσης ότι και με τον 10άρη έχω παίξει άνετα σε πρόβες και ακόμα και σε liveαπό τη στιγμή βέβαια που είχα την πολυτέλεια να συνδέσω την XLR line out έξοδό του στο PA.
![]()
Δοκίμασέ το (αν οι συνθήκες ευνοούν) και θα δεις πόσο απλά γίνονται τα πράγματα.elavd είπε:Αυτό θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, αλλά δεν το τολμάω... ;D
Υπάρχει ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχείο στο να χρησιμοποιήσει κανείς την XLR έξοδό του για να συνδεθεί απευθείας στο PA:The Genius Loci είπε:Δοκίμασέ το (αν οι συνθήκες ευνοούν) και θα δεις πόσο απλά γίνονται τα πράγματα.![]()
Βασικά εννοούσα ότι θα έχεις ΚΑΙ μόνιτορ για να ακούς ό,τι ακούνε και οι ακροατές. Στον 10άρη πάντως τουλάχιστον, δεν είχα και τόσο αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις, πιθανώς γιατί γινόταν και ρυθμίσεις eq στο κανάλι μου στο PA.elavd είπε:Αρνητικό: αν χρησιμοποιήσεις την XLR έξοδο, πρέπει να φτιάξεις μάλλον ανορθόδοξο ρύθμίσεις στο EQ του για να ακουστεί σωστά μέσω του PA. Άρα, αυτόματα, ο ήχος που θα βγαίνει από το μεγάφωνό του θα είναι κάπως ενοχλητικός (συνήθως αρκετά μεσαίος).
Aκριβως...δε νομιζω οτι θα χρειαστουν δραματικες αλλαγες στο eq του ενισχυτη απο τη στιγμη που μπορουν οι αλλαγες (κυριως προθηκη μεσαιων αν καταλαβα καλα ) να γινουν στην κονσολα.The Genius Loci είπε:πιθανώς γιατί γινόταν και ρυθμίσεις eq στο κανάλι μου στο PA.