Πόσοι από δω έχουν πάρει Rockinger?

gto234

Της παρέας
Γεια χαρά,

επειδή πήρε το μάτι μου κάνα δύο άτομα που πήραν κιθάρες Rockinger θα ήθελα να μου πούν από πρώτο χέρι πώς είναι αυτές οι κιθάρες και ποιά συγκεκριμένα πήραν,strat,tele, με τι σώμα;Alder ή swamp ash;Επίσης να πούν την εμπειρία τους με τη συναλλαγή από την εταιρία(μεταφορά,κόστος,ταχύτητα).

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

εχω πάρει καμμιά δεκαριά ,και strat & tele.Ολες ήταν ΠΟΛΥ καλύτερες απο οτιδήποτε προσφέρει η Fender εκτός από custom shop.

εξαιρετικό service,και η κιθάρα ερχεται μόνο με 13 ευρω σε δεκα ημέρες απο την ημέρα που την παραγγελνεις :wink:

Έχεις πάρει καμμιά με swamp ash σώμα;Τι βάρος περίπου έχει σε σχέση με το alder?Στις start το τρέμολο είναι αξιόπιστο/χρησιμοποιήσιμο ή ξεκουρδίζει την κιθάρα;Τι κλειδιά έχουν;

είναι γενικά ελαφριές κιθάρες ,οι swamp ash ελαφρώς ελαφρύτερες :D από τις alder.Τα σωματα είναι 2 piece & το φινίρισμα εξαιρετικό.

Το τρέμολο ειναι το κλασσικό vintage trem (μαλιστα καλύτερο απο αυτό που χρησιμοποιει η Fender στα standard μοντέλα της μια & εχει steel block) με τα κλασσικά υπέρ (ηχος) & κατα (δεν είναι & για dive bombing..),όπως ΟΛΑ τα τρέμολα αν εχεις σωστα κομμενο nut &σωστα περασμενες χορδες δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.

εγώ φίλτατε πήρα to tele kit με alder body. η κιθάρα έιναι μέτριου βάρους(πίο ελαφριά απο το μαόνι της gibson...).

Απο εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ καλά δουλεμένη k το hardware μου φαινεται καλής ποιότητας. Όσο αφορά τον ήχο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις αμερικάνικες fender.

Στην αρχή πρίν την πάρω σκεφτόμουν να αλλάξω τους μαγνήτες αλλά με το που τους άκουσα άλλαξα γνώμη.

Η εταιρία έιναι πολύ καλή κ οτι σου πεί ισχύει, κόστος αποστολής 14.80, κόψιμο nut 25.00, περίπου 10 μέρες κάνει να έρθει στο ταχυδρομείο. Έρχεται μέσα σε μια πολύ καλή συσκευασία με περασμένες χορδες, αποτέλεσμα: πετάς τα κουτιά όπου νάναι και τρέχεις κατευθείαν στον ενισχυτή..!

Η μόνη μου ένσταση είναι οτι εμένα με κουράζει λίγο το φαρδύ της μπράτσο αλλά δεν μπορείς να τάχεις όλα με 500e κ παραγγελία μεσω Internet Ε????

και πολύ καλά έκανες που δεν άλλαξες τους μαγνήτες της μια και είναι γερμανικοί & χειροποίητοι (σχεδιασμένοι από τον pick up guru Harry Hausel)!εχουν δε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ steel base plate κάτι που η Fender προσφέρει μόνο στα αμερικάνικα reissue models & στο custom shop (ως γνωστόν Telecaster χωρίς μεταλικό base plate ΔEN είναι telecaster!!)

εμένα πάλι τα μπράτσα τους που φαίνονται λεπτά ... (το φάρδος τους είναι το κλασσικό 1 5/8" που έχουν οι περισσότερες Fender (θα έλεγα μάλιστα ότι είναι και στενό σε σχέση με τις μοντέρνες κιθάρες)

Ok παίδες,ευχαριστώ.Μακάρι να υπήρχαν κάπου να τις δοκίμαζα αλλά δεν πειράζει.Θα ψαχτώ ούτως η άλλως μετά την εξεταστική...

δεν δεχονται καμια αλλαγη παρα τα kits ακριβως οπως τα βλεπεις στο site.αν παλι αγορασεις τα κομματια ξεχωριστα απο τους ιδιους, θα παρατηρησεις οτι θα σου ερθει πολυ ακριβοτερα.βεβαια μπορεις να αγορασεις την κιθαρα, να αλλαξεις μαγνητες και παλι φτηνα θα σου ερθει.παρε και μια harley benton με 100 ευρω βαλε πανω τους rockinger και εισαι μια χαρα :wink:

χωρις να εχω βεβαια εμπειρια απο teles θα σου προτεινα να δωσεις μια ευκαιρια στους rockinger μαγνητες.

γινεται να παραγγειλουμε ροκινγκερ χωρις τους μαγνητες?
Γίνεται να παραγγείλουμε rockinger και τα dots στο 12ο τάστο να είναι πιο κοντά μεταξύ τους? :lol:

Στο χωριό μου λένε "Καποιανού του χάριζαν ένα γάϊδαρο, και τον κοίταζε στα δόντια..."

:lol::lol::lol:

Στο χωριό μου λένε "Καποιανού του χάριζαν ένα γάϊδαρο' date=' και τον κοίταζε στα δόντια...[/i']":lol::lol::lol:

Και όχι μόνο στο χωριό σου :lol: :lol: :lol:

γινεται να παραγγειλουμε ροκινγκερ χωρις τους μαγνητες?
Γίνεται να παραγγείλουμε rockinger και τα dots στο 12ο τάστο να είναι πιο κοντά μεταξύ τους? :lol:
Γιατι δεν κανεις το εξης:......Παρηγγειλε απο rockinger ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαζεσαι απο parts, bodies, pickups, tuners κ.λ.π κ.λ.π(τα ετοιμα candy apple red kai lake placid blue bodies με ψηνουν) ΠΛΗΝ ενος : του ΝΕCK το οποιο φερτο απο ebay υπαρχουν απειρες δημοπρασιες με parts(κανε μια search sto user name: reliablefender....ο τυπος πρεπει να εχει γινει δισεκατομμυριουχος)........εχεις τριπλο κερδος:

διαλεγεις μανικι Fender με βαση τις διαστασεις που θελεις εσυ(αυτο γινεται κοιταζοντας το ετος κατασκευης π.χ 90-96 ειναι τα λεπτοτερα μανικια που εχει φτιαξει ποτε η fender....τα πιο καινουργια ειναι σχετικα παχια Κ.Ο.Κ) και οχι τη μια και μοναδικη διασταση της rockinger(ο βασικος λογος για τον οποιο δεν θελω να παρω rockinger....ειμαι αρκετα ιδιοτροπος οσον αφορα στις διαστασεις των necks)

Παιρνεις μανικι fender (δεν χρειαζεται να καταφυγεις στη λυση των decals στη περιπτωση που το headstock θελεις να ειναι "σωστο" :) :) :) ) και στην περιπτωση που το μανικι δε σου κανει το πουλας ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ (πιθανον και με κερδος........ τα Fender μανικια φευγουν σαν τα ζεστα ψωμακια στο ebay)......

Λυνεις και το προβλημα που εχεις με τα dots....

απο rockinger για να παρεις οτι χρειαζεσαι πλην του neck θα σου κοστισει περιπου οσο ενα kit της. δεν νομιζω να σε συμφερει αμεσα.βεβαι και παλι φτηνα ειναι.νομιζω οτι απο τους γερμανους μονο το kit συμφερει.

Συμφωνώ.Για parts από rockinger βγάινει λίγο ακριβά και έχει μικρή ποικιλία.Πάντως αν μπορείς Ηλία κάνε λίγο υπομονή μπάς και καταφέρεις να ακούσεις κάποια rockinger πριν πάρεις.Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι ψηνόμαστε από τις photos...έκει όλα δέιχνουν τέλεια...

Συμφωνώ.Για parts από rockinger βγάινει λίγο ακριβά και έχει μικρή ποικιλία.Πάντως αν μπορείς Ηλία κάνε λίγο υπομονή μπάς και καταφέρεις να ακούσεις κάποια rockinger πριν πάρεις.Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι ψηνόμαστε από τις photos...έκει όλα δέιχνουν τέλεια...
Μάλλον αυτό βλέπω να κάνω και μάλλον το πιθανότερο είναι να ακούσω την Tele του mechmg93 (εκτός αν έχει πρόβλημα...) γιατί Θεσ/κη ανεβαίνω πιο συχνά από ότι έρχομαι Αθήνα ;)

fenderiarhs μόλις είδα ότι ο τύπος που μου είπες έχει και ebay store:

http://stores.ebay.com/The-STRATosphere :D

εχω ξαναπει οτι περιμενω οποιον θελει :wink: καλυτερα ομως να ερθει ο λαμπατος πρωτα για καλυτερα συμπερασματα!

Τσα! Ξεθάβω θέμα παλιό παλιό...

Λοιπόν, θέλω να ρωτήσω κατα πόσον έχει πάρει κάποιος κάτι από τη Rockinger τον τελευταίο καιρό. Η απορία μου έχει να κάνει με το χρόνο παράδοσης. Η παραγγελία μου έγινε την Παρασκευή 29 Αυγούστου το βράδι (ήρθε και το σχετικό mail επιβεβαίωσης μέσα σε λίγα λεπτά). Ας πούμε ότι οι φίλοι μας το είχανε κλείσει το μαγαζί και είχανε πάει για μπύρες και λουκάνικα, οπότε λέω ότι το είδαν τη Δευτέρα 1/9 και ξεκίνησαν τις διαδικασίες. Δεν έχω κανένα νεότερο όμως περαν εκέινου του πρώτου mail. Κάτι γραφει ο Superfunk σε προηγούμενο ποστ για 10 μέρες παράδοση, οπότε είμαστε σε αυτό το όριο περίπου. Αυτό όμως ήταν το 2005.. Είναι ακόμα τετοιοι οι χρόνοι παράδοσης? Ποτε μπορώ να αρχίσω να ανυσηχώ? Η παραγγελία είναι κάτι parts συνολικής αξίας 70€ περίπου τα οποία και έχουν τραβηχτεί από το λογαριασμό μου κανονικά.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back