Έλα τώρα... Που να τον καταλάβω με αυτή την φωτό (Α) και (Β) με αυτή την "ανύπαρκτη" λίστα; ?Νομίζω έκανε την εμφάνιση του στα αρχικά ποστ. Λιτός και ουσιαστικός, όπως πάντα. ?
Είναι δυνατόν;
Βέβαια, αυτό εξηγεί πολλά ? ?
Έλα τώρα... Που να τον καταλάβω με αυτή την φωτό (Α) και (Β) με αυτή την "ανύπαρκτη" λίστα; ?Νομίζω έκανε την εμφάνιση του στα αρχικά ποστ. Λιτός και ουσιαστικός, όπως πάντα. ?
Τι είναι αφτό; Από τα χέρια σου έχουν περάσει κατεβατά...Που να θυμάμαι τι και πως. Θυμάμαι τη 1η ακουστική ΕΚΟ, τη 1η ηλεκτρική Maya strat, τη 1η καλή ηλεκτρική Gibson Custom L5, τη 1η Strat (anniversary '79) και τη τελευταία (Fender strat 1973). Tη τελευταία που αγόρασα προτιμώ να μη τη θυμάμαι λογω ατυχούς κατάληξης.
Εσύ, εγώ, ο Γκαρτζ και ο Gregg; Που παίζουμε, πότε και κυρίως τι; Δεν θυμάμαι τίποτα... ? ?Θυμάμαι όμως αυτή που έχω πάρει πιο πολλές φορές στα live.
Νομίζω ότι κόπηκες από το τεστ μνήμης γέρονταΕσύ, εγώ, ο Γκαρτζ και ο Gregg; Που παίζουμε, πότε και κυρίως τι; Δεν θυμάμαι τίποτα... ? ?
Μπααα... όπως βλέπω τις φάτσες μας πρέπει να είναι πριν από καμιά δεκαετία ή και περισσότερο. Δεν είχε τότε TS.Διασκευές Taylor Swift
Κάτι αρχίζω να ψιλοθυμάμαι... ? Αμυδρά όμως, μη φανταστείς. Και γιατί φοράμε και οι δύο αυτά τα πορτοκαλί κρεμαστάρια; ?Ίλιον, Noiz event, Audiocostas, Columbia, Cause we've ended as lovers ...
Θες κι άλλα;
Τι λέει για αυτό το ChatgptΕσύ, εγώ, ο Γκαρτζ και ο Gregg; Που παίζουμε, πότε και κυρίως τι; Δεν θυμάμαι τίποτα... ? ?
Θα στοιχημάτιζα ότι είχες προσθέσει τα 4 πρώτα...?Σε περίπτωση που δεν είναι προφανές, το 5 το πρόσθεσα εγώ ασούμε ?
Μη μου πεις ότι αυτή είναι η Howard Roberts?4. Ibanez 2453Single Cutaway Hollow Body -μέσα 70s- με ήχο "πιάνου" ως προς τον πλούτο των αρμονικών... χαραμιζόταν στα χέρια μου να παίζει Λεοντή και Μπακαλάκο αλλά 'ντάξει σε κάποια πανηγύρια που έπαιξα κατά καιρούς έκανε θραύση και έκανε τους gibsonάκηδες να με ρωτάνε που την βρήκα...?