Υπάρχει, αλλά είναι δύσκολος ο δρόμος που διάλεξες, θέλει μήνες ολόκληρους προσευχή και νηστεία.pliktras είπε:μόλις διαπίστωσα οτι η κιθάρα μου είναι ξεκούρδιστη.:'(
Υπάρχει τρόπο να την κουρδίσω μόνος?
ελα ρε ειναι πανακριβα αυτα!!!Χωρίς πλάκα τώρα, πάρε ένα κουρδιστήρι.
γιατι θες και παρεα??Υπάρχει τρόπο να την κουρδίσω μόνος?
και μετα απο 2 ωρες που θα ξεκουρδιστει παλι ,θα την ξαναπας στο...Νακα...Θα την πάω αύριο στον Νακα να μου την κάνει αυτός.
κακη ιδεα,πολυ κακη,θα απογοητευτει γρηγορα και θα τα παρατησει ενω θα χασει φυσικα και την βασικη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της κιθαρας (η οποια ειναι καθαρα "γεωμετρικο" οργανο.Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσεις έτσι, παρα να κάθεσαι και να ξεπατικώνεις ταμπλατουρέ σχήματα και να τα πατάς χωρίς να ξέρεις τί πατάς. Θα σε βοηθήσει αργότερα να ξέρεις με κλειστά μάτια να ξέρεις πού είναι οι νότες. Βάλε σημάδια στο μυαλό σου τις τελίτσες αν νομίζεις ότι χάνεσαι.
Ναι αν θες να παίζεις το "Να μ΄αγαπάς" σε γκομενάκια με φωτιά στην παραλία είναι όντως κακή ιδέα γιατί δεν χρειάζεται να ξέρεις τί πατάς.Superfunk είπε:κακη ιδεα,πολυ κακη,θα απογοητευτει γρηγορα και θα τα παρατησει ενω θα χασει φυσικα και την βασικη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της κιθαρας (η οποια ειναι καθαρα "γεωμετρικο" οργανο.
συγγνώμη σε όλους προκαταβολικά γι' αυτό που θα πω:pliktras είπε:Γειά σας.Παίζω 10χχρόνια πλήκτρα και πιάνο, και θέλω να μάθω απο μόνος μοθ και κιθάρα.
Μπορεί κάποιος να μοθ δώσει κανενα καλό site που να με βοηθήσει.Να μαθω τις συγχορδίες δηλαδή κτλ στην κιθάρα. και ότι άλλο