Πως να βούλωσω την τρύπα αν βγάλω το βολιουμ της κιθάρα

aris 17561 είπε:
Με δεδομένο ότι παίζω πάντα με το tone φουλ ανοιχτό , όταν βγάλω από το κύκλωμα το tone θα εχω διαφορά στον ήχο ;
αν θες ακριβώς τον ίδιο ήχο μπορείς να συνδέσεις εκεί που συνδέεται τώρα το tone μια αντίσταση ίση με το ποτ -> πυκνωτής tone -> γη

skantzos είπε:
αν θες ακριβώς τον ίδιο ήχο μπορείς να συνδέσεις εκεί που συνδέεται τώρα το tone μια αντίσταση ίση με το ποτ -> πυκνωτής tone -> γη
Μπορεί (ακόμα πιο απλά) να αφήσει το ποτενσιόμετρο του tone συνδεδεμένο απλά να το γυρίσει στο "10" και να το αφήσει μέσα στο cavity.  :)

Παιδιά πλυ ωραίες οι ιδέες σας . Πάντως έχετε υπόψιν ότι είμαι λίγο βάλτε ενός και δεν μου αρέσουν οι μπακαλε λύσεις . Θέλω όλα επάνω στην κιθάρα να έχουν κάποια λειτουργικότητα και δεν πολυ ψηνομαι για αυτοκόλλητα ξύλο στόχους και ανοιχτές τρύπες . Η λύση κιλλ σουιτς είναι μια χαρά αλλά που το βρίσκω το μαραφετι κόμπλεξ και όχι πατέντα

εχει στο κέντρο , δεν θυμαμαι το όνομα του μαγαζίου , κοντα στην τζόρτζ ( μαγαζι με ηλεκτρικα και διακόπτες ) ! απο κει ειχα παρει εγω με 50 λεπτά !

Μάλλον εννοείς τον Φανό στη Σολωμού (ο δρόμος του ΑΝ Club) προς Πατησίων, όμως. Εξαιρετικό μαγαζί για ηλεκτρονικά!

Άντε ρε, έχει εκεί; Είναι σαν αυτούς του Banzai;

Απλά Άρη φρόντισε να είναι "momentary" δηλαδή στιγμιαίοι.

aris 17561 είπε:
Η λύση κιλλ σουιτς είναι μια χαρά αλλά που το βρίσκω το μαραφετι κόμπλεξ
Αν το βρεις φτηνό και όλα τα άλλα εξαρτήματα της κιθάρας σου είναι ακριβά, θα το πιάσει όντως ένα κόμπλεξ (κατωτερότητας). Κοίτα να είναι σινιέ.  ;D

Soulreaper είπε:
Μάλλον εννοείς τον Φανό στη Σολωμού (ο δρόμος του ΑΝ Club) προς Πατησίων, όμως. Εξαιρετικό μαγαζί για ηλεκτρονικά!

Άντε ρε, έχει εκεί; Είναι σαν αυτούς του Banzai;

Απλά Άρη φρόντισε να είναι "momentary" δηλαδή στιγμιαίοι.

Ναι ο Φανος να σαι καλα δεν θυμομουν το ονομα . Εχει ιδιους με τους banzai και εχει και με στρογγυλο μπουτον και με τετραγωνο και σε διαφορες διαστασεις . Ναι και momentary εχει σιγουρα γιατι εχω παρει απο κει

Άρη (υποθέτω πως έχεις διαρύθμιση στα knobs σαν αυτήν μιας στρατ), πιστεύω πως μια απ τις πιο απλες και κομψές λύσεις θα ήταν να κάνεις το κάτω tone -> master tone για να ελέγχεις το tone  σε όλους τους μαγνήτες, το μεσαίο tone να το κάνεις volume μεταφέροντας το volume ποτενσιόμετρό σου εκεί και το πάνω που αρχικά ήταν το volume να το αποσυνδέσεις τελείως εσωτερικά και να αφήσεις το ποτενσιόμετρο εκέι. Ουσιαστικά δε θα έχεις καμία αλλαγή στην κιθάρα σου εμφανισιακά, το πανω ποτενσιόμετρο δε θα κάνει τίποτα (δε θες να βάλεις εκεί το τοουν και να χάσεις από τις 22 νότες το δευτερόλεπτο), το μεσαίο θα είναι το master volume και το τρίτο to master tone.

Πρόσεξε μόνο πως τα ποτενσιόμετα των tone και  volume είναι διαφορετικά , οπότε πρέπει να τα ανταλλάξεις ως κυκλωματα

Αυτά. Και φιλικά, faster is not necessarily better  ;)

Ksekourdistos είπε:
Ναι ο Φανος να σαι καλα δεν θυμομουν το ονομα . Εχει ιδιους με τους banzai και εχει και με στρογγυλο μπουτον και με τετραγωνο και σε διαφορες διαστασεις . Ναι και momentary εχει σιγουρα γιατι εχω παρει απο κει
Μάλιστα! Δε βαριέσαι τους έχω ήδη παραγγείλει! Θα το ξέρω για το μέλλον πάντως.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back