ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ VELCRO ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΙΑ?

aggelos_blues

Μόνιμος θαμώνας
ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το velcro ειναι αυτοκολλητο,τραβας την προστατευτικη ταινια και το....κολλας κατω απο το πεταλι...πεταλι που να καταστραφηκε απο...velcro δεν εχω δει ποτε μου.....(σε καποια πεταλια που εχουν πλαστικα "ποδαρακια" καλο ειναι να τα αφαιρεις (ειναι αυτοκολλητα και αυτα)

Superfunk είπε:
το velcro ειναι αυτοκολλητο,τραβας την προστατευτικη ταινια και το....κολλας κατω απο το πεταλι...πεταλι που να καταστραφηκε απο...velcro δεν εχω δει ποτε μου.....(σε καποια πεταλια που εχουν πλαστικα "ποδαρακια" καλο ειναι να τα αφαιρεις (ειναι αυτοκολλητα και αυτα)
Το velcro που πηρα ειναι ραφτό δεν ειναι αυτοκολλητο γιατι τα αυτοκόλλητα που ειχαν στο μαγαζι ήταν της πλακας. τωρα πως θα το κανω? γτ αν βαλω κολλα στιγμης θα καταστραφει το πεταλι απο κατω

απλα δεν θα το χρησιμοποιησεις γιατι ετσι κι αλλοιως δουλεια δεν θα σου κανει,παρε κανονικο industrial strength velcro η ακομα καλυτερα dual lock,θα τα βρεις στην αντιπροσωπια της 3Μ.(Κανε google για να τη βρεις)

ginargiros είπε:
Βάλε βενζινόκολλα. Καλύτερα όμως να έβρισκες κάποιο με κόλλα.
το καουτσουκ βγαινει απο τα πεταλια? για να τα κολλησω κατευθείαν στο σιδερο? στην θεσσαλονικη που μπορω να βρω velcro με σοβαρη κολλα απο πισω?

Superfunk είπε:
Ολα στο πιατο τα θες... ;D

3M Hellas - Θεσσαλονίκη Γ. Παπανδρέου 54, 546 55, Θεσσαλονίκη Tηλ. (2310) 425.888.
πρωτα εστειλα το μηνυμα και μετα ειδα την απαντηση σου. ευχαριστω παντως. αυτα σε τι τιμες κυμαινονται?

Μπορείς να πάρεις και κολλητική ταινία διπλής όψης για να κολλήσεις το velcro που δεν έχει κόλλα.

Trending...

Νέα θέματα

Back