Εγώ συνήθως πάω στο προφίλ του αγοραστή και κάνω κλικ στο "σχόλια". Μου ανοίγει ο κειμενογράφος και τα αστεράκια και κομπλέ.
Πως αξιολογώ μια συναλλαγή;
Για να αξιολογήσετε τη συναλλαγή σας με κάποιο μέλος, πρέπει αρχικά να είστε συνδεδεμένος.
Πηγαίνετε στην αγγελία του χρήστη που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε "Όλες οι καταχωρήσεις" απο τον ίδιο χρήστη, στα στοιχεία επικοινωνίας του.
Επιλέγετε "Σχόλια" και προσθέτετε μαζί με τα στοιχεία σας, Αξιολόγηση απο 1 έως 5 αστέρια και μια μικρή περιγραφή της συναλλαγής στο παρακάτω πεδίο. Αν δεν εμφανίζονται τα στοιχεία του επειδή τα έχει αποκρύψει με την επιλογή Sold, ζητήστε απο αυτόν που θα δεχθεί τον σχολιασμό να ακολουθήσει τις εξής ενέργειες:
Μέσα απο το προφίλ σας επιλέξετε να εμφανίσετε όποια αγγελία σας (ενεργή ή μη) υπάρχει. Επιλέξτε "Επικοινωνία" και στη συνέχεια "Αλλες καταχωρίσεις απο το ίδιο μέλος" και αντιγράψτε απο το σημείο που φαίνονται οι διευθύνσεις στο Browser, το link που θα είναι κάπως έτσι: http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=99234. Στείλτε το link στον ενδιαφερόμενο για σχολιασμό.
Απο τις Οδηγίες.
Ισχύει για όλους.
Εγώ γιατί δεν το βλέπω;Εγώ συνήθως πάω στο προφίλ του αγοραστή και κάνω κλικ στο "σχόλια". Μου ανοίγει ο κειμενογράφος και τα αστεράκια και κομπλέ.
Πως αξιολογώ μια συναλλαγή;Για να αξιολογήσετε τη συναλλαγή σας με κάποιο μέλος, πρέπει αρχικά να είστε συνδεδεμένος.Πηγαίνετε στην αγγελία του χρήστη που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε "Όλες οι καταχωρήσεις" απο τον ίδιο χρήστη, στα στοιχεία επικοινωνίας του.Επιλέγετε "Σχόλια" και προσθέτετε μαζί με τα στοιχεία σας, Αξιολόγηση απο 1 έως 5 αστέρια και μια μικρή περιγραφή της συναλλαγής στο παρακάτω πεδίο. Αν δεν εμφανίζονται τα στοιχεία του επειδή τα έχει αποκρύψει με την επιλογή Sold, ζητήστε απο αυτόν που θα δεχθεί τον σχολιασμό να ακολουθήσει τις εξής ενέργειες: Μέσα απο το προφίλ σας επιλέξετε να εμφανίσετε όποια αγγελία σας (ενεργή ή μη) υπάρχει. Επιλέξτε "Επικοινωνία" και στη συνέχεια "Αλλες καταχωρίσεις απο το ίδιο μέλος" και αντιγράψτε απο το σημείο που φαίνονται οι διευθύνσεις στο Browser, το link που θα είναι κάπως έτσι: http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=99234. Στείλτε το link στον ενδιαφερόμενο για σχολιασμό.
Έχεις φάει κόλλημα κι εσύ. Τι αξιολόγηση να αφήσεις στον αγοραστή δηλαδή? Ότι αγόρασε αυτό που πούλαγες και σου έδωσε λεφτά άρα 5 αστέρια? Ή ότι δεν ήρθε στο ραντεβού άρα 1 αστέρι? Αν δεν υπάρχει συναλλαγή τότε δεν υπάρχει και αξιολόγηση.Κάποιος που αγοράζει και δεν έχει βάλει ποτέ αγγελία πως του κάνεις αξιολόγηση;
Ότι αναφέρεται μόνο για αξιολόγηση πωλητή και όχι στον αγοραστή που ψάχνει ο ΟΡ. Αν ο αγοραστής δεν έχει βάλει ποτέ αγγελία πώλησης πως θα τον βρει να τον αξιολογήσει?Τι είναι αυτό που δεν είναι κατανοητό απο τις Οδηγίες;
Ότι αναφέρεται μόνο για αξιολόγηση πωλητή και όχι στον αγοραστή που ψάχνει ο ΟΡ. Αν ο αγοραστής δεν έχει βάλει ποτέ αγγελία πώλησης πως θα τον βρει να τον αξιολογήσει?
Δεν υπάρχει δυνατότητα αξιολόγησης αγοραστή χωρίς άλλη συμμετοχή.Αν δεν εμφανίζονται τα στοιχεία του επειδή τα έχει αποκρύψει με την επιλογή Sold, ζητήστε απο αυτόν που θα δεχθεί τον σχολιασμό να ακολουθήσει τις εξής ενέργειες: Μέσα απο το προφίλ σας επιλέξετε να εμφανίσετε όποια αγγελία σας (ενεργή ή μη) υπάρχει. Επιλέξτε "Επικοινωνία" και στη συνέχεια "Αλλες καταχωρίσεις απο το ίδιο μέλος" και αντιγράψτε απο το σημείο που φαίνονται οι διευθύνσεις στο Browser, το link που θα είναι κάπως έτσι: http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=99234. Στείλτε το link στον ενδιαφερόμενο για σχολιασμό.
Έχεις φάει κόλλημα κι εσύ. Τι αξιολόγηση να αφήσεις στον αγοραστή δηλαδή? Ότι αγόρασε αυτό που πούλαγες και σου έδωσε λεφτά άρα 5 αστέρια? Ή ότι δεν ήρθε στο ραντεβού άρα 1 αστέρι? Αν δεν υπάρχει συναλλαγή τότε δεν υπάρχει και αξιολόγηση.
Ναι αλλά αν δεν αγοράσει δεν υπάρχει συναλλαγή. Θα του βάλεις αρνητική κριτική, θα διαγράψει το προφίλ και θα φτιάξει άλλο.Δηλαδή αν ο αγοραστής κάνει του κεφαλιού του και για παράδειγμα του στείλεις κάτι με αντικαταβολή αλλά τελικά δεν πάρει ποτέ το προϊόν και τελικά χρεωθείς και έξοδα αποστολής + παραλαβής + αντικαταβολής, να μην υπάρχει κριτική;
Ναι αλλά αν δεν αγοράσει δεν υπάρχει συναλλαγή. Θα του βάλεις αρνητική κριτική, θα διαγράψει το προφίλ και θα φτιάξει άλλο.
Δεν γίνεται να κάνουμε κριτική σε πωλητή χωρίς ενεργή συμμετοχή.Anyway, νομίζω το εξαντλήσαμε. Δεν γίνεται να κάνουμε κριτική σε πωλητή. Οκ. Προχωράμε.