nikoskor41274
Νέο μέλος
Καλησπέρα σε όλους.
Επειδη είμαι τελείως άσχετος με τα ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικα και επειδη δεν υπάρχει και κάποιος οδηγός των βασικών κανόνων-υποδήξεων τυπου sf's guitar setup , και για να μην γίνω ψητός...
Τι πρεπει να προσέξω για αλλαγή λαμπών στο ενισχυτή.
Ο ενισχιτης ειναι ο epiphone valve head.Μου ήρθαν οι : JJ EL84 και αντι για 12ΑΧ7 θα βάλω 12ΑΤ7.
Τι κανονες ασφαλείας ακολουθώ???
Χρειαζετε να πάρω καποια εργαλλεία ???
Πιανω τις λάμπες με γυμνα χέρια οι δεν κανει???
κλπ αρχαριο-χαζες αποριες.
Εχω διαβάσει απο διαφορα sites οδηγίες αλλα επειδη έχουν και ορολογία μέσα και δεν ξέρω ανα κατανοω πληρως τις έννοιες ..και επειδη επισης εχω διαβάσει οτι έχει πολυ ψηλές τάσεις που σκοτωνουν μεσα στο ενισχυτη κλπ, οτι οδηγίες μπορειτε να μου δώσετε ευπροσδεκτές.
Αν πάει καλά το ποστ μπορει να γινει και sticky και για αλλους σαν και μενα ...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Επειδη είμαι τελείως άσχετος με τα ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικα και επειδη δεν υπάρχει και κάποιος οδηγός των βασικών κανόνων-υποδήξεων τυπου sf's guitar setup , και για να μην γίνω ψητός...
Τι πρεπει να προσέξω για αλλαγή λαμπών στο ενισχυτή.
Ο ενισχιτης ειναι ο epiphone valve head.Μου ήρθαν οι : JJ EL84 και αντι για 12ΑΧ7 θα βάλω 12ΑΤ7.
Τι κανονες ασφαλείας ακολουθώ???
Χρειαζετε να πάρω καποια εργαλλεία ???
Πιανω τις λάμπες με γυμνα χέρια οι δεν κανει???
κλπ αρχαριο-χαζες αποριες.
Εχω διαβάσει απο διαφορα sites οδηγίες αλλα επειδη έχουν και ορολογία μέσα και δεν ξέρω ανα κατανοω πληρως τις έννοιες ..και επειδη επισης εχω διαβάσει οτι έχει πολυ ψηλές τάσεις που σκοτωνουν μεσα στο ενισχυτη κλπ, οτι οδηγίες μπορειτε να μου δώσετε ευπροσδεκτές.
Αν πάει καλά το ποστ μπορει να γινει και sticky και για αλλους σαν και μενα ...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Τελευταία επεξεργασία από moderator: