ρε αρχηγε αυτη εχει περισσοτερο twang και απο κανονικη Tele.... ;Dstudio54GR είπε:G & L ASAT Special λέγεται αυτό που ζητάς....
να σου πω & εγω αυτο αναρωτιομουνα.....Η στρατ ΔΕΝ έχει twang??? μηπως με τη λέξη twang εννοείς κάτι άλλο/?
ρε αρχηγε αυτη εχει περισσοτερο twang και απο κανονικη Tele.... ;Dstudio54GR είπε:G & L ASAT Special λέγεται αυτό που ζητάς....
να σου πω & εγω αυτο αναρωτιομουνα.....Η στρατ ΔΕΝ έχει twang??? μηπως με τη λέξη twang εννοείς κάτι άλλο/?
Υπερβαλλεις νομιζω. Εγω το βλεπω σαν να θελω να κανω μαθηματα ορθοφωνιας σε δυσλεκτικη, αλλα πολυ ομορφη γυναικα. ;Dsolega είπε:Ειναι σαν να εχεις μια φεραρι και να μας ρωτας πως θα γινει να την κανω off road!
Εχω, αλλα με προβληματιζει η καυση της πολυουρεθανης.RayDTutto είπε:Τζάκι δεν έχεις τελικά ε;![]()
![]()
![]()
Το ξέρω αρχηγέ μου, γι αυτό το έγραψα έτσιSuperfunk είπε:ρε αρχηγε αυτη εχει περισσοτερο twang και απο κανονικη Tele.... ;D
να σου πω & εγω αυτο αναρωτιομουνα.....![]()
Αυτό που ΔΕΝ έχει το 4:33 του John Cage (βλέπε διπλανό θρεντ)! ;Dsamy paraga είπε:Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ,τι ετστί twang?
αυτό θα έλεγα κι εγώ, στα δικά μου αυτιά το twang δεν έχει σχέση με μαγνήτες, το καταλαβαίνεις και χωρίς ενισχυτή. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, με άλλη γέφυρα, ειδικά καμια tuneomatic με tailpiece όσο πιο δυνατόν μακριά θα μειωθεί.manosx είπε:Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις flatwounds; Ίσως να μην εξαφανιστεί το twang, θα στα πουν οι άλλοι οι ειδικότεροι καλύτερα, αλλά θα αλλάξει χαρακτήρα πολύ η φάση. Και είναι πολύ πιο φτηνό από το να ψάχνεσαι με μαγνήτες- give it a try![]()
για να κανεις τετοια (ηλιθια) μετατροπη στην Βαjα θα πληρωσεις...αλλη μια Baja..... ;D (ασε που το εχω δει ,σε μια σφαγμενη τελε,και...παλι ....ιδιο ηχο ειχε πανω κατω.... ;D)...Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, με άλλη γέφυρα, ειδικά καμια tuneomatic με tailpiece όσο πιο δυνατόν μακριά θα μειωθεί.